Медична реабілітація поранених бійців у Болгарії

Медична реабілітація поранених бійців у Болгарії

Укрінформ

9 червня з міжнародного аеропорту Бориспіль до військово-медичного центру «Калероя» (м. Хісар, Болгарія) на двотижневу реабілітацію відлетіли перші вісім поранених учасників АТО у супроводі Вадима Свириденка, Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників антитерористичної операції та Натальї Мельниченко, керівника проекту НАТО в Україні.

Проект медичної реабілітації в Болгарії поранених українських військовослужбовців (які проходять дійсну військову службу та звільнених у запас/відставку), жінок і цивільного персоналу сектору безпеки і оборони розпочатий відповідно до Угоди між Міністерством соціальної політики України та Міністерством оборони Республіки Болгарія. Усього протягом двох років планується здійснити реабілітацію близько 300 осіб без залучення фінансових витрат від української сторони.

Організацію планування, підготовку та координацію ротації українських пацієнтів у рамках Проекту доручено Державній служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції із залученням представників сектору безпеки і оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-