«Моршинська» увійшла в мережу МакДональдз

«Моршинська» увійшла в мережу МакДональдз

Укрінформ

МакДональдз та IDS Borjomi Ukraine представили пляшку «Спортік» з новим унікальним дизайном

IDS Borjomi Ukraine і компанія МакДональдз в Україні розпочали співпрацю.

Уже зараз у ресторанах мережі МакДональдз в Україні можна замовити природну мінеральну воду «Моршинська» об'ємом 0,5 л (негазовану і слабогазовану), а для дітей - «Моршинська» «Спортік» об'ємом 0,33 л без газу. Природну мінеральну воду можна купити як у складі МакМеню, так і окремо. Продажі розпочалися в березні 2018 року.

«Це реалізація наших з МакДональдз довгострокових планів. Переговори почалися в 2016 році, і в січні цього року вони успішно завершилися. Впевнені, що це хороша новина не тільки для нас, але і для наших споживачів», - зазначив Марко Ткачук, генеральний директор IDS Borjomi Ukraine.

У рамках співпраці, в травні 2018 року компанії запропонували новий дизайн етикетки «Спортік», розроблений спеціально для ресторанів МакДональдз. На пляшках зображений персонаж Хепік, який є символом Хеппі Міл і добре знайомий дітям.

«Розробляючи спеціальний дизайн етикетки, ми хотіли, щоб вона привертала увагу в наших ресторанах і спонукала дітей пити більше води, допомогти батькам у цьому питанні», - пояснила директор з маркетингу та комунікацій компанії МакДональдз в Україні, Юлія Бадрітдінова.

Запуск природної мінеральної води в новій пляшці відбувся в рамках глобальної програми корпорації МакДональдз «Масштаб задля добра». Одним з важливих напрямків програми є поліпшення харчової цінності Хеппі Міл, а також застосування маркетингових рішень з метою привернути увагу відвідувачів до продуктів, які рекомендують фахівці в галузі харчування, наприклад, до води, морквяних паличок тощо. В рамках цієї програми компанія МакДональдз в кінці минулого року почала пропонувати в Хеппі Міл соки прямого віджиму, які не містять води і цукру.

МакДональдз® в Україні - лідер у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад МакДональдз® в Україні було відкрито 24 травня 1997 у Києві. МакДональдз® – один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктури близько 250 млн доларів. Сьогодні в компанії працює близько 7500 людей. Для детальнішої інформації, будь ласка, відвідайте наш сайт: www.mcdonalds.ua. Читайте новини компанії у соціальних мережах: https://www.facebook.com/McDonaldsUA.

Компанія IDS Borjomi Ukraine - провідний національний виробник, експерт з питань якості природних мінеральних вод завдяки продукції, яка видобувається в заповідних, екологічно-чистих регіонах України та є еталоном якості за найвищими міжнародними стандартами. Компанія входить до складу міжнародної компанії IDS Borjomi International. Сьогодні IDS Borjomi Ukraine виробляє та пропонує споживачу збалансований портфель популярних природних мінеральних вод («Моршинська», «Миргородська», «Трускавецька», «Аляска», «AquaLife», «Аква-Няня»), а також є ексклюзивним офіційним імпортером грузинської мінеральної води «Боржомі» в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-