Домробітниця: поради щодо вибору

Домробітниця: поради щодо вибору

Укрінформ

Робота практично не залишає нам вільного часу для домашнього господарства. Турбот більш ніж достатньо: починаючи з наведення порядку в будинку і закінчуючи приготуванням їжі і пранням. І для того, щоб після трудового дня можна було комфортно відпочити, оптимальним рішенням стане залучення домробітниці. Такий персонал якісно виконає всі покладені на нього обов'язки.

Основні обов'язки

Сьогодні можна знайти масу оголошень від кандидатів, які бажають влаштуватися домробітницею. У кожного роботодавця вимоги індивідуальні, однак існує загальний перелік обов'язків домогосподарки. Вони полягають у наступному:

  • прибирання житлових та підсобних приміщень;
  • прання білизни та одягу;
  • догляд за м'якими меблями;
  • приготування їжі;
  • турбота про домашніх вихованців і рослини.

За домовленістю, домробітниця в Києві може займатися оплатою рахунків, закупівлею продуктів, зустрічати дітей зі школи та супроводжувати їх на додаткові заняття.

Залежно від обсягу робіт графік може бути:

  • погодинним;
  • повним, у робочі дні.

Деякі вважають за краще запрошувати на роботу гувернантку з проживанням в будинку роботодавця.

При виборі домробітниці важливо звертати увагу не тільки на досвід роботи та рекомендації, а й на особисті якості людини: порядність, відповідальність, пунктуальність, делікатність, старанність.

Оплата праці може бути погодинною або потижневою. Її розмір, так само як і порядок надання вихідних днів, обговорюється індивідуально.

Шляхи пошуку

Сьогодні існує маса варіантів, які дозволяють знайти домашній персонал. Можна скористатися допомогою друзів або присвятити кілька годин роботі з оголошеннями в газетах.

Якщо ви цінуєте особистий час, можна скористатися послугами кадрових агентств, тим більше що вони доступні онлайн. Наприклад, сервіс Homey.pro протягом тривалого часу працює в сфері підбору домашнього персоналу. Компанія співпрацює з багатьма великими кадровими агентствами України, що мають велику базу даних і професійних менеджерів.

Сервіс дозволяє скористатися кількома шляхами пошуку:

  • розмістити власну заявку;
  • ознайомитися з резюме здобувачів.

Також можна скористатися допомогою менеджера, який, вивчивши ваші вимоги, швидко підбере анкети відповідних шукачів та організовує співбесіду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-