Що обєднує гарящі тури в Турцію та Єгипет?

Що обєднує гарящі тури в Турцію та Єгипет?

Укрінформ

Турция і Єгипет - два дуже популярні у наших туристів країни, які частіше розглядаються як місце закордонного пересування. Є у цих країнах відмінності - наприклад, сезон для відпочинку в Туреччині, як правило, починається разом з нашим літнім сезоном, а в Єгипті - нашою зимою. Крім того, деякі турецькі курорти можна назвати більш спокійним місцем з точки зору безпеки, ніж єгипетські. У Туреччини більше можливостей для відпочинку, а в Єгипті нема чого переглянути крім пірамід.

Тим не менше, незважаючи на характерні відмінності відпочинку в єгипетських та турецьких курортах, є в цих країнах і щось спільне - обидві держави живуть за рахунок туристів, і в обох напрямках можна знайти доступні путівки. Що ще об'єднує гарящі тури в Турцию чи Єгипет?

Приваблива ціна відпочинку

Так як туристичні оператори, що працюють у цих державах, націлені на найбільш широку аудиторію споживачів із пострадянського простору, то і ціни на багато турів враховують платоспроможність населення. А якщо взяти в розрахунок наявність гарящих турів, то при належному везінню забронювати путівку з швидким вильотом, як у сезон, так і в міжсезоння, можна з гарною знижкою.

Формат «все включено»

Крім фінансової доступності відпочинок у згаданих країнах приваблює своїм форматом. Багато готелів, особливо зі 4 або 5 зірками, пропонують проживання з повним пансіоном і розвагами, які вже включені в вартість туру. По зрозумілим причинам відпочинок, який взагалі не передбачає додаткових витрат, користується підвищеним попитом у туристів. Однак перед тим, як придбати гарящі тури в Египет або Туреччину, рекомендуємо уважно ознайомитися з умовами саме вашої пропозиції - багато путівок включають неповний пансіон або взагалі не передбачають харчування гостей.

Отдых у моря

Більшість готелів та готельних комплексів обох країн знаходяться в безпосередній близькості від морського узбережжя - або Середземноморського, або Червоного, або Чорного. Тому відпочинок в цих країнах частіше всього асоціюють саме з пляжами, загаром, купанням і лінивим лежанням на шезлонзі.

Географічна близькість

Ще одна перевага, в якій Туреччина трохи виграє перед Єгиптом, це відносна близькість цих держав до нас. Ніяких довгих перельотів, наявність чартерних рейсів, можливість дістатися до готелю протягом декількох годин - все це приваблює куди більше, ніж добиратися до будь-яких островів із пересадками або з багаточасовим сидінням в салоні авіаліній.

При підтримці сайту https://hottours.in.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-