Робота в Tesco в Чехії — бажана і можлива

Робота в Tesco в Чехії — бажана і можлива

Укрінформ

Мережа супермаркетів Tesco постійно розширюється і запрошує нових працівників до Чехії. Ми зустрілися з Тетяною Барицькою, представником відомої компанії з працевлаштування за кордоном «Europa Workintense».

Детальніше читайте на сайті з пошуку роботи №1 в Європі workmarket.eu за посиланням: ru.workmarket.eu/vacancy/0Z1g7Xr.

Тетяна, компанія «Europa Workintense» не перший рік зайнята підбором персоналу. Які основні вимоги пред'являються до працівника?

— Основним обов'язком є сортування продукції в складських приміщеннях Tesco. Овочі та фрукти, молочні вироби — все це необхідно розсортувати за видами, сортами в залежності від замовлення, що надходить від конкретного магазину.

Тож ця робота, виходить, не така вже й складна...

— Так, але є деякі особливості. Це не робота за конвеєром, де весь час сидиш: тут потрібно налаштуватися на постійний рух, вміти швидко зорієнтуватися в тому, що від тебе вимагають. Наглядачів ніяких немає, треба самим проявляти ініціативу, щоб швидше наповнити тару і виконати замовлення. Працівник зацікавлений отримати їх якомога більше, оскільки від цього безпосередньо залежить заробіток.

Які умови роботи надає роботодавець?

— Роботодавець надає безкоштовне проживання в гуртожитку. Крім того, безкоштовно надається транспорт для поїздок на роботу, а також робочий одяг і взуття.

В середньому заробіток становить близько 22 тисяч чеських крон на місяць (що перевищує 1000 доларів). Якщо працювати з посиленим навантаженням, то значно більше.

Який шлях проходить людина під час оформлення на цю роботу?

— Спочатку я або мої колеги консультують здобувача, після чого ми починаємо підготовку всіх документів для отримання робочої візи. Як тільки трудовий договір і чеська робоча віза готові, новий працівник приїжджає до Праги, де ми його зустрічаємо, влаштовуємо до гуртожитку і знайомимо з роботою.

На який час видається дозвіл на перебування в Чехії?

— Якщо працівник добре себе зарекомендував і не порушує чеського законодавства, то можна отримати дозвіл на роботу на два роки. Починати, звичайно, можна з короткого терміну. Якщо працівник налаштований на роботу і має намір залишатися в цій країні, то обов'язково свого доб'ється.

Контакти представництв компанії «Europa Workintense»:

тел.: 097 081 53 56 (Україна)

тел., Viber: +420 720 968 208 (Чехія)

e-mail: nabor@workitnense.cz

Детальніше читайте за посиланням: ru.workmarket. eu / vacancy / 0Z1g7Xr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-