Модні сумки 2018: моделі та кольори

Модні сумки 2018: моделі та кольори

Укрінформ

Сумка - обов'язкова частина гардероба кожної людини. Вона потрібна за будь-яких обставин: на роботі, у відпустці, на прогулянці, романтичному побаченні або ділової зустрічі. Така річ грає важливу роль в житті людини, будучи не тільки красивим аксесуаром, органічно доповнює образ, але і функціональним елементом всього гардероба - місткою річчю, куди можна покласти масу різних особистих речей. Стильна сумка - то, що потрібно кожній дівчині незалежно від її віку та роду діяльності. Базовий набір жіночої сумочки рідко обмежується, по крайней мере, десятьма предметами, тому саме дами потребують дійсно якісному, місткому і красивому повсякденному аксесуар.

Якщо жінкам сумочка потрібна більше як витонченого аксесуара, то чоловікам - як практичний функціональний елемент, що виконує конкретні функції. Чоловіча сумка використовується для перенесення та зберігання різних гаджетів (телефону, планшета, комп'ютера, пауер-Бенк і т. Д.), Документів, ключів, предметів особистої гігієни (серветок, щітки для взуття, носової хустки). Як жіноча, так і чоловіча сумка повинна бути якісною, місткою, зручною, при цьому стильною і модною.

10 головних трендів сезону весна-літо

Сучасні дизайнери і модельєри в своїх колекціях все частіше відходять від усталених стандартів, віддаючи волю емоціям і найсміливішим фантазіям. Проаналізувавши «настрій» останніх колекцій, представлених на світових подіумах, можна виділити десять головних трендів настав сезону 2018:

1. Яскраві, сміливі моделі з неординарними принтами, візерунками, аплікаціями. Чим незвичніше дизайн, тим модніше аксесуар.

2. На зміну «меховушкі» прийшли моделі з натуральної шкіри та замші, обрамлені бахромою і китицями.

3. Поясні сумки, надіваються на талію. Прекрасно поєднуються одночасно з ніжними платтями і строгими брючними костюмами. Не вимагають дотримання дрес-коду або спеціального стилю.

4. Максісайз - ще один тренд 2018 року. Великі об'ємні сумки-мішки знову підкорюють світовий ринок моди і краси, займаючи лідируючі позиції серед найвідоміших модниць Голлівуду.

5. Шкіряні сумки-млинці напівкруглої або круглої форми з металевими ланцюжками в якості ручок.

6. Багатошарові моделі, що складаються з декількох сумочок, які об'єднуються в єдиний образ.

7. Скрині, саквояжі, чемодани - все, що має чіткі правильні форми і строгий стриманий дизайн.

8. Кроссбоді або «через плече» (міні моделі з довгою ручкою) уперто займають перші місця в рейтингу наймодніших сумочок на всі випадки життя.

9. Варіанти з геометричним дизайном. Клітка, «гусячі лапки», поєднання контрастних кольорів, як завжди залишаються в моді.

10. Незмінна, непідвладна часу класика. Простота дизайну, високу якість матеріалів, правильні форми, мінімум відволікаючих деталей, спокійні кольори - все це актуально в будь-який час року і доби.

Де придбати стильні сумочки оптом з пересилкою по Україні?

Багатий асортимент шкіряних сумок від провідних вітчизняних і зарубіжних фабрик представлений в оптовому інтернет-магазині «Virginia Conti», що спеціалізується на оптовому продажі одночасно недорогих і добротних сумок для всієї родини. Класичні моделі, рюкзачки, кроссбоді, міні (клатчі), шопери, саквояжі (скрині), гаманці, а також безліч стильних аксесуарів - в магазині є все, чого потребує сучасна дама, незалежно від її стилю життя і професії. Купувати оптом добротні шкіряні сумки стало ще простіше і рентабельніше, завдяки інтернет-магазину virginia-conti.com.ua. Тут кожен оптовий покупець зможе підібрати варіант, відповідний особистих вподобань і смаку, а також матеріальним можливостям і бюджету своєї компанії.

Інтернет-магазин сумок оптом Вірджинія Конті співпрацює з провідними українськими салонами, роздрібними магазинами, торговими центрами по всій Україні. Послугами компанії користуються оптові покупці, які знають як заощадити, не нехтуючи високим рівнем якості товару. Працювати з Вірджинія Конті завжди просто, вигідно і зручно, завдяки масі достоїнств даної інтернет-майданчики.

Інтернет-магазин сумок оптом - це:

• прозорі умови співпраці без прихованих цінових накруток на сумки оптом;

• величезний асортимент брендових сумок від провідних виробників з бездоганною репутацією на світовому ринку;

• 100% оригінальність і справжність товару, який поставляється оптом безпосередньо з Європи;

• гнучкі умови оплати будь-яким зручним для покупця способом;

• своєчасна і оперативна доставка сумок оптом по всій території України;

• гарантоване наявність товару на власному оптовому складі під Києвом;

• бездоганна якість. В Virginia Conti можна придбати сумки оптом з хороших натуральних матеріалів (шкіри всіх видів, замші, нубуку, міцного текстилю, ошатного велюру і т.д.);

• можливість купити сумки оптом, що відповідають найсуворішим європейським критеріям і стандартам за якістю. Кожна модель має необхідну сертифікацію, що підтверджує бездоганну якість;

• зручний, грамотно організований сайт. Для комфорту покупців на сайті є широкий вибір красивих сумок оптом з докладним описом, що включає якісні фото товару з усіх боків;

• Індивідуальний підхід до кожного клієнта;

• європейський рівень обслуговування.

Сумочки оптом від виробника, представлені на сайті інтернет магазину «Virginia Conti» - це завжди гарантія успішного розвитку вашої справи. Замовляючи в цьому магазині, ви отримуєте сумки оптом виключно першокласної якості, які проходять багатократну перевірку на наявність навіть самих незначних і непомітних заводських дефектів. Сумки оптом від «Virginia Conti» завжди відповідають останнім тенденціям в світі fashion-індустрії, тому припадуть до смаку навіть самим завзятим модницям з неординарним смаком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-