Автомобілі, які прикрасять весільний кортеж

Автомобілі, які прикрасять весільний кортеж

Укрінформ

Весілля неможливо уявити без автомобільного супроводу - кортежу. Найважливіше в ньому - це вибір двох машин для пари молодят. Одна з них буде везти наречену з подругами, друга майбутнього чоловіка і його друзів. Взяти напрокат такий автомобіль можна у компаній Avtolimo або Avtovip.

З огляду на близькість літа, відмінним рішенням буде вибір для цих цілей кабріолета. Так ви позбавите себе від теплової знемоги.

Рожевий Cadillac Fleetwood Cabrio з каталогу Avtolimo.com.ua прикрасьте квітами і це буде вдалий варіант для поїздки нареченої в РАЦС і ресторан. Склад барвистого кортежу можна доповнити блакитним кабріолетом в ретро стилі Opel Olympia - для нареченого і його друзів. Прикрасьте цей чоловічий транспорт для додання солідності квітами в зелених тонах. Ось і утворилася вдала композиція: ніжно-рожеве авто для дівчат, а кабріолет кольору блакитний-металік для хлопців.

Є й альтернативний варіант - помістити молодят в один автомобіль, наприклад в восьмиметровий білий Lincoln Town Car з наявністю бару і двох м'яких диванів.

В індивідуальний мінівен Mitsubishi Grandis black зможуть поміститися батьки молодят. Решту гостей можна помістити в автобус.

З багатомісним транспортом є два варіанти: простий автобус з сидіннями і кватирками або багатофункціональний паті-бас з наявністю караоке, баром, танцмайданчиком, бабл-машиною і діджеєм, який розважить гостей.

Ще одна невід'ємна традиція в день весілля - фотосесія. Вона може віднімати від 1 до 5 годин дорогоцінного часу молодят. Тому її часто влаштовують в інші дні (до або після весілля).

Відмінним стилем фотосесії є "Luxury-весілля". Для неї розгляньте варіант з орендою бежевого автомобіля ZIM GAZ-12, знайти який можна на сайті Avtovip.ua. Це ретро-авто 1956 року випуску, яке виглядає так само ідеально як і сучасні машини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-