Автомобілі, які підкреслять вашу солідність і статус в день весілля

Автомобілі, які підкреслять вашу солідність і статус в день весілля

Укрінформ

На днях Land Rover відсвяткує свій 70-річний ювілей. Він був випущений 30 травня 1948 року народження, і тільки після цього утворилася однойменна виробнича компанія. З 2008 року Land Rover належить компанії Tata Motors.

Британський ведучий програми Top Gear відгукнувся про цей автомобіль так: "За останні 30 років я протестував тисячі автомобілів. У той час машина, яка відповідає всім моїм запитам, була завжди у мене під носом".

Перший Land Rover був тридверним. Спочатку машину використовували для робочих цілей власники малого бізнесу і фермери. А в наші дні еволюція просунула автомобіль до рівня преміум-брендів. До цього дня продано вже більше мільйона екземплярів автомобіля.

Переваги Land Rover

Наявність верхнього люка в машині нейтралізує температуру салону в жарку погоду. Місткий і витривалий автомобіль розганяється до 225 км/год. Такі параметри створюють привід для оренди цього автомобіля в день весільного заходу. Замовляйте оренду авто на весілля з водієм на сайтах avtolimo.kiev.ua і auto-arenda.kiev.ua.

Але весільний кортеж завжди вибудовується з декількох машин, включаючи мінівени і автобуси. І якщо поїздку в Ленд Ровер можна присвятити батькам молодят, в якому вони, без винятків, все помістяться. То майбутнім чоловікові і дружині правильніше буде виділити два розкішних седана. Щоб вибрати седан і орендувати автомобіль в Києві також переходьте на сайти avtolimo.kiev.ua і auto-arenda.kiev.ua.

Транспорт для гостей весілля

Існує величезна кількість багатомісного транспорту. Можливі варіанти:

Party Bus Golden. Це не просто автобус. Він забезпечений величезною кількістю бонусів, які прикрасять ваше свято: караоке (близько 30 тисяч пісень), танцпол з лазерним шоу, мильні бульбашки, wi-fi, бар, туалет, кальян, якісна фотосесія. DJ буде вести шоу-програму, виконувати функції стюарта і фотографа.

Якщо ви не маєте потреби в розважальних програмах під час поїздки, то є варіант простіше - Ford F-650 limo. Грубо кажучи, це автобус-лімузин на 15 метрів. Він розрахований на 25 осіб. З танцювальної зоною всередині, з клімат контролем і 6 плазмовими моніторами для караоке.
Ще один варіант - це Party Bus Avatar. Автобус розрахований на 16 місць. Усередині знаходяться танцпол-зона, бар, димова і бабл машини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-