Жіночі клатчі та вечірні сумочки незмінно в тренді

Жіночі клатчі та вечірні сумочки незмінно в тренді

Укрінформ

Мініатюрні, елегантні та стильні, маленькі сумки підкреслюють жіночність своєї власниці, свідчать про її добрий смак і обізнаність про актуальні модні тенденції.

Вибір моделі буде простим і приємним, якщо ви зробите його у розділі http://trade-city.ua/catalog/klatch/. Тож якщо ви ще не купили клатч або вечірню сумочку, терміново вирушайте на пошуки відповідного варіанту!

Моделі на кожен день

Останні модні тенденції руйнують стереотипи, що клатч:

  • варіант тільки на вечір або свято;
  • мініатюрний, витончений варіант сумки.

Дизайнери ще минулого року представили модницям варіанти на кожен день — об'ємні клатчі у вигляді конверта. У такі помістяться документи формату А4, ноутбук і всі необхідні речі. Причому ремінець у такій моделі не передбачений: її потрібно носити в руці або під пахвою. Коли клатч напівпорожній, його можна згорнути і носити у вигляді рулончика.

Звичайно, клатч на ремінці набагато більш зручний і практичний. Такий аксесуар досить маленького розміру, м'якої або жорсткої форми (квадрат, коло, прямокутник). Ремінець може бути виконаний з того ж матеріалу, що і клатч, або бути у вигляді ланцюжка (як класична модель від Коко Шанель). Клатч може закриватися на блискавку, клапан або фермуар.

Головна відмінність клатча на кожен день від «побратима» для святкових подій — лаконічний мінімалістичний дизайн і стримані класичні кольори. Але не потрібно бути чарівником, щоб перетворити сумочку на святкову. Досить пов'язати яскраву хустку на ручку, пристебнути блискучий брелок або цікаву брошку — і аксесуар перетвориться.

Клатчі на вечір

Якщо ви завсідник урочистих заходів і любитель вечірок, без клатча вам не обійтися. І навіть якщо ви не так часто буваєте на особливих заходах, купите ошатний, яскравий клатч — і повірте, привід його «вигуляти» знайдете дуже скоро.

Що стосується дизайну сумочок для урочистих випадків, то тут девіз «чим простіше — тим краще» не працює. Велика кількість паєток, страз, помітні кольори і великі елементи декору в даному випадку вітаються. Але пам'ятайте, що до сукні з безліччю яскравих елементів краще підібрати простий варіант аксесуара, інакше будете виглядати, як 33 богатирі, які «в лусці, наче жар, горять...». А ось маленьке чорне плаття (або біле чи рожеве) в компанії яскраво оформленого клатча буде виглядати гармонійно й елегантно.

Якщо хочете знайти щось таке, зверніть увагу на варіанти в руках у селебрітіс на прийомах і вечерях. Моделі у вигляді люстр, помади, автобусів і червоних телефонних будок — ось неповний перелік того, чому можна подивуватися. І пошукати для себе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-