3–6 квітня в Києві розпочне роботу BABY EXPO 2018

3–6 квітня в Києві розпочне роботу BABY EXPO 2018

Укрінформ

3–6 квітня в Києві розпочне роботу найбільший в Україні Форум товарів для дітей BABY EXPO 2018, організований виставковою компанією «АККО Інтернешнл».

22 роки поспіль Форум збирає виробників, дистриб’юторів, імпортерів і ритейлерів дитячих товарів. BABY EXPO сертифікований Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI), що вимагає регулярного проходження виставкового аудиту. Сертифікація свідчить про фаховий рівень організації цього міжнародного заходу.

У цьогорічному Форумі беруть участь майже 300 експонентів з України, Туреччини, Китаю, Польщі, Італії, Білорусі, Росії, Молдови. Вони представлять понад 500 торгових марок різноманітної продукції для дітей, серед яких відомі світові бренди та молоді вітчизняні ТМ.

Серед іноземних учасників найбільшою цього року стала експозиція китайських виробників. 17 підприємств пропонують дитячий одяг, взуття, аксесуари, товари для немовлят, а також різноманітні іграшки — конструктори, трансформери, радіокеровані іграшки тощо.

Другою за чисельністю стала турецька експозиція, до якої увійшли переважно виробники дитячого одягу та текстилю.

Слід зазначити, що понад 50% експонентів — це українські виробники. Від самого початку своєї діяльності організатори BABY EXPO намагаються підтримати вітчизняних виробників.

Так, з 2004 року й донині проводиться єдиний в Україні професійний Національний конкурс «Краща іграшка», в якому беруть участь тільки іграшки, вироблені в Україні. Іграшки-переможці конкурсу 2018 року можна буде побачити у вітринах спеціальної експозиції просто на виставці. Понад 10 років проводиться конкурс «Школа. Діловий стиль». Колекції шкільного одягу сезону 2018 продемонструють маленькі моделі на подіумі, а також їх можна буде роздивитися на манекенах у зоні «шоу-рум».

З цією ж метою цього року за ініціативи компанії «АККО Інтернешнл» в агентстві Укрінформ було проведено Круглий стіл на тему: «Чи може український виробник запропонувати доступні та безпечні товари для дітей: харчову продукцію, іграшки та одяг?». У його роботі взяли участь очільники та представники Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Київської міської держадміністрації, Національного органу стандартизації ДП «УкрНДНЦ», Міжвідомчої художньо-технічної ради з іграшок МОН України, асоціації «Укрконсервмолоко», асоціації «Споживча довіра» та провідні виробники — учасники виставки BABY EXPO. Під час Круглого столу були порушені питання сертифікації продукції для дітей і контролю за її якістю, економічної підтримки виробників та їх відповідальності, а також підвищення культури і свідомості самих споживачів.

Ми тішимося з того, що за останні 5 років кількість вітчизняних виробників на виставці зросла вдвічі, а українська продукція успішно конкурує з іноземною і виходить на зовнішні ринки. Про зростання її якості та конкурентоспроможності свідчать і результати конкурсів «Краща іграшка» та «Школа. Діловий стиль».

Виставкова експозиція Форуму BABY EXPO поділена за тематикою на три виставки:

Toy Fair Ukraine — виставка ігор та іграшок.

Baby Products Fair — виставка товарів для немовлят і мам.

Children’s Fashion Fair — виставка дитячої моди.

Виставка Toy Fair презентує новинки ігрової продукції. «Розвивайся та фантазуй!» — ось її гасло. На виставці буде демонструватися широкий спектр іграшок для дітей різного віку, сімейні ігри, конструктори, дитячий транспорт, а також товари для творчості, активного відпочинку та спорту.

Основна мета Виставки Baby Products Fair — безпека та здоров’я малюків і мам. Тут будуть представлені товари, завдяки яким батьківські клопоти стають менш трудомісткими й обтяжливими, і в той же час забезпечують комфорт і безпеку з перших днів життя малюка: коляски, автокрісла, дитячі меблі, гігієнічні та косметичні засоби, товари для купання і годування, аксесуари та одяг для немовлят, постільні речі та багато іншого. Також буде представлена колективна експозиція українських виробників «Дитяче харчування».

На виставці дитячої моди Children’s Fashion Fair буде представлений великий асортимент одягу та взуття для дітей різного віку та різного призначення: верхній одяг; діловий, повсякденний і святковий одяг; трикотаж, панчішно-шкарпеткові вироби, головні убори, білизна, спортивний одяг, аксесуари, карнавальні костюми і багато іншого. Особливість весняної виставки — широкий спектр пропозицій одягу для школи.

Як і завжди, на кожному стенді відвідувачів Форуму чекають прем’єри та презентації нового асортименту продукції.

Водночас відвідання Форуму дає можливість отримати нові знання, досвід і враження. Однією з найяскравіших подій є демонстраційні покази промислових і авторських колекцій дитячого одягу Fashion Show, які можуть відвідати всі охочі. Відбудеться презентація абсолютної новинки на українському ринку — іграшки для сну Шумливий ведмедик Whisbear, а також презентація нової колекції дитячого взуття білоруської торгової марки Shagovita.

Ділова програма BABY EXPO традиційно включає заходи, що є корисними для розвитку бізнесу. 4 квітня відбудеться практична бізнес-конференція «Ритейл і Менеджмент», організована Retail Studio G.T. Геннадія Ткаченка, провідного тренера персоналу магазинів і бутиків. Під час конференції спікери дадуть фахові поради щодо того, як домогтися належного виконання поставлених завдань персоналом, як правильно скласти комерційну пропозицію, які прийоми краще працюють в офлайн-ритейлі, розкажуть про «дорожню карту» експорту товарів, а також про вплив директора магазину на колектив і продажі.

5 квітня відбудеться конференція з інтернет-маркетингу. Слухачі отримають інструкцію щодо впровадження email-маркетингу для інтернет-магазину, поради щодо правильного аналізу вкладень у діджитал для магазину дитячих товарів, дізнаються про тренди в розробці та просуванні інтернет-магазинів, а також як уникнути помилок при впровадженні CRM.

Хоча Форум BABY EXPO розрахований передусім на оптових покупців і представників бізнесу, однак і кінцевий споживач знайде для себе багато цікавого. А придбати товари можна буде на Торговому майданчику.

Форум BABY EXPO відбудеться за адресою: Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр, павільйони №2 і №3.

Детально: www.babyexpo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-