Першокласний відпочинок в Єгипті

Першокласний відпочинок в Єгипті

Укрінформ

Сьогодні відпочинок у жарких країнах перестав бути розкішшю. І першою відкритою країною в життя початківця туриста стає Єгипет. Для більшості ця країна уособлює прекрасний відпочинок: тут цілий рік можна ніжитися на піщаному узбережжі Червоного моря, вивчати прибережні лагуни, затоки, а також відкривати для себе багатовікові таємниці пірамід, сфінкса і вируючого Нілу.

Гарячі тури в Єгипет — це прекрасна можливість отримати пам'ятний відпочинок на будь-який бюджет, це місце, куди захочеться повернутися ще багато разів. Можливість придбати гарячу путівку дозволяє вам значно дешевше оплатити свій відпочинок в сонячній країні і отримати прекрасний заряд позитивних і чарівних емоцій. Компанія Tours & Tickets допомагає зробити ваш відпочинок бюджетним, але наповненим східними фарбами першокласного відпочинку.

Чому саме тур до Єгипту?

  • Відпочинок для кожного. Мільйони готелів, пляжів, пам'ятників архітектури, коралові рифи, туристичні мегаполіси — все це і не тільки чекає на кожного туриста в Єгипті.
  • Наповнені екскурсійні програми. У вічно пекучих пісках Сахари на вас чекають більше сотні стародавніх пам'ятників єгипетської архітектури і культури, які зберігають спадщину більше 40 століть земної історії (піраміда Хеопса, Луксор, сфінкс та багато іншого).
  • Чарівність Червоного моря. Саме це море прийнято вважати найбільш екологічно чистим природним джерелом у світі! Воно має значний підводний світ.
  • Великий асортимент готельної бази. У будь-якому єгипетському курорті можна знайти готелі з різним рівнем сервісу — від 2 до 5 зірок.

Єгипет — це не тільки море

Деякі можуть подумати: що ж такого особливого може бути на пустинній території вічного сонця й оксамитових пісків? Відповідь проста — спадщина найдавніших цивілізацій, з приголомшливою культурою яких ви обов'язково познайомитеся. Наприклад, крізь весь Єгипет тече Ніл — могутня і шанована річка єгиптян, води якої пам'ятають зародження будівництва пірамід в Гізі і зведення монументального Сфінкса в західній частині Каїра. Все це і багато іншого, включаючи гігантський Єгипетський національний музей, ви можете побачити з насиченими екскурсійними програмами. Більш того, під час відпустки існує можливість навіть злітати до Єрусалима й відвідати найважливіші святині християнського світу.

Тому купуючи путівку «все включено» до Єгипту, ви з упевненістю можете розраховувати на особисте знайомство з колискою мирської цивілізації, форми і межі якої воістину захоплюють людський дух!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-