Металочерепиця – якісний і недорогий матеріал для даху

Металочерепиця – якісний і недорогий матеріал для даху

Укрінформ

Металочерепиця користується великою популярністю серед асортименту будівельних матеріалів для покрівлі. Переваги використання даного покрівельного матеріалу полягають в тому, що при невеликих витратах ви отримуєте прекрасну можливість облаштувати покрівлю найкращим чином – вона буде мати бездоганні зовнішні дані, а також буде відрізнятись надзвичайно тривалим терміном служби

Досвід компанії skrovlya.kiev.ua свідчить, що серед багатьох видів матеріалів, які використовуються при будівництві покрівель, саме металочерепиця найчастіше цікавить покупців. Кожен домовласник прагне облаштувати якомога надійнішу покрівлю над головою, яка відповідає сучасним вимогам будівельних стандартів. Дах будинку повинен виглядати гармонійно з навколишнім середовищем і захищати приміщення від холоду, вітру, спеки. Неможливо побудувати добротний будинок без якісної покрівлі, а використання металочерепиці для даху будинку стане прекрасним рішенням. Універсальність такого покриття полягає в тому, що його можна використовувати не лише для облаштування даху приватного будинку, але й для інших типів будівель. Також доцільно використовувати металочерепицю при будівництві комерційних, промислових будівель та споруд державної форми власності.

Головні переваги металочерепиці

·         Естетичність зовнішніх даних. Зовнішній вигляд даху з металочерепиці завжди неперевершений, а завдяки великим можливостям комбінувати різні кольори та форми матеріалу кожна покрівля виглядає унікально та має свій індивідуальний стиль.

·         Надійність та тривала експлуатація. Якість матеріалу полягає в достатній захищеності від корозії, стійкості до агресивних проявів зовнішнього середовища та можливості використання в будь-яких кліматичних умовах. Термін служби металочерепиці становить від 15 до 50 років в залежності від її параметрів та якості. Офіційна гарантія також може бути різною у різних виробників.

·         Розмаїття варіантів кольорової гамми та форми профілю. Металочерепиця виготовляється з використанням різної сировини та різних технологій. Однак кожен виробник пропонує досить великий вибір варіантів форми та кольорів. Тому ви зможете обрати варіант, який найбільше сподобався не тільки за своїми зовнішніми характеристиками, але й за тими параметрами, котрі визначають орієнтовний термін використання.

Оскільки якість матеріалу залежить від якості кожного з шарів, які складають його структуру, важливо, щоб:

·         товщина металу складала не менше 0,45 мм,

·         кількість цинку у відповідному шарі була не меншою за 240 грамів на метр квадратний,

·         полімерний шар був достатньо якісним і надійним для того, щоб мінімізувати вплив ззовні та зберегти всі властивості покрівельного матеріалу якомога довше.

До речі, важливо зазначити, що в залежності від конкретних параметрів вартість металевої черепиці може суттєво відрізнятись. Також на ціну впливає той фактор, ким була виготовлена продукція та чи є на неї офіційна гарантія.

Компанія «С-Кровля» допоможе підібрати найкращу металочерепицю для вашого даху, а також запропонує найвигідніші ціни та великий асортимент.

Джерело:https://skrovlya.kiev.ua/металлочерепица-купить-киев-цена/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-