Оренда яхт в Києві: 6 причин чому ви повинні побувати на річковій прогулянці

Оренда яхт в Києві: 6 причин чому ви повинні побувати на річковій прогулянці

Укрінформ

З кожним роком ринок розваг і активного відпочинку отримує все більший розвиток. За останні кілька років нам довелося пережити появу антикафе, квеструмів, батутних центрів і багато чого іншого. Люди відвідують такі місця, але не повертаються в них знову.

Причина тому – одноразовість таких закладів, оскільки людині властиво насолоджуватися компанією в приємному оточенні, а не оточенням з приємною компанією. Саме тому активний відпочинок з сім'єю або друзями набирає все більшої популярності.

Люди повертаються до витоків, чистого і щирого спілкування, яке найкраще проводити на природі, а вірніше, на яхті в оточенні природи.

Топ 6 причин замовити яхту на katera.ua:

№1 – Бюджетність

Ціни на оренду яхт в Києві можуть сильно варіюватися в залежності від судна, часу прокату і, звичайно ж, цін самої компанії. Тільки наш яхт-клуб надає яхти в оренду з мінімальною погодинною оплатою і можливістю орендувати яхту всього на 2 години. Але будьте обережні, зазвичай 2-х годинної безтурботної прогулянки по Дніпру буває недостатньо (максимальний термін, на який можна орендувати яхту — цілий день).

№2 – Можна взяти з собою дітей, бабусь і дідусів

Яхта – це те місце, на якому відмінно буде відчувати себе будь-яка людина, неважливо чи то дитина або пенсіонер. Можна забути про закачування і морську хворобу, оскільки прогулянки проходять по річці. Так, люди різного віку будуть відчувати себе комфортно, перебуваючи в оточенні близьких і улюблених людей на свіжому повітрі.

№3 – Відмінна альтернатива пікніка

Що може бути краще за посиденьки з сім'єю або друзями в лісі або парку за смачною їжею? Наша відповідь – пікнік на воді. Ніщо не зрівняється з чарівною атмосферою водних пейзажів в сонячний день. Тим більше з хорошою компанією і можливістю скупатися в теплій річковій воді.

№4 – Можна покерувати яхтою

Можливість вперше в житті відчути себе в ролі капітана справжнього морського судна, не про це ви мріяли в дитинстві? Здається, настав час збутися самим заповітним мріям, вперед до штурвалу. До управління яхтою допускаються навіть діти! (Під чуйним контролем капітана).

№5 – Краща ідея для корпоративу на роботі

Походи в ресторани і кафе з року в рік є загальносвітовою практикою і вже сприймаються як належне, а не як спосіб згуртувати колектив. Подаруйте своїм підлеглим незабутні враження, замовивши прокат яхти в Києві, і вас ще довго будуть згадувати добрим словом, а командний дух зросте в рази!

№6 - Романтичний вечір

Мабуть, неможливо уявити кращої ситуації для пропозиції руки і серця своїй дівчині, ніж на яхті за відмінною вечерею. Ніщо не зможе зіпсувати ваш ідеальний момент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-