Краща дитяча іграшка-2018

Краща дитяча іграшка-2018

Укрінформ

У Києві проведено 15 –й Національний конкурс «Краща іграшка-2018»,  який щорічно проходить в рамках Міжнародного Форуму товарів для дітей «BABY EXPO».  У ньому, як і передбачено умовами, взяли  участь виключно вітчизняні виробники.

Підприємства «Бомбат Гейм», «Інтелком», «Енергія плюс», «Кіндервей», «Київська фабрика іграшок», «Мир Лео», «Оріон», «Паритет Тойс», ТМ «Папа Карло», «Тигрес» та інші представили цьогоріч 43 зразки пластмасових та м’яких іграшок, настільних та сюжетних  ігор для розвитку мислення дітей різного віку, екоконструктори, дитячий транспорт, ігрове обладнання.

Жюрі, до складу якого входять представники  Інституту екогігієни і токсикології  ім. академіка Л.І. Медведя,  Інституту модернізації змісту освіти, Міжвідомчої художньо-технічної ради з іграшок та навчально-ігрових посібників МОН, Київського національного університету технологій та дизайну та представники преси, відзначило, що якісний рівень представленої продукції  значно зріс. Конкурсні зразки свідчать,  що зростає і культура виробництва - для виготовлення іграшок застосовується високотехнологічне обладнання, якісна поліграфія та екоматеріали. Багато уваги приділяється упаковці та художньому оформленню.

Зразки оцінювалися за 10-бальною шкалою за критеріями: функціональність іграшки, художньо-технічний та естетичний рівень, відповідність віку дитини, розвиваючі можливості, новизна та оригінальність задуму.

Імена переможців конкурсу «Краща іграшка 2018» буде названо на Міжнародному  Форумі товарів для дітей «BABY EXPO» 2018, що проходитиме 3 – 6 квітня 2018 року в Києві у Міжнародному виставковому центрі. Там же можна буде ознайомитися з їхньою продукцією та укласти договори про співпрацю.

На фото: інтригуючі миті роботи журі конкурсу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-