Наркологічний центр «Ренесанс»: лікування алкоголізму на будь-якій стадії

Наркологічний центр «Ренесанс»: лікування алкоголізму на будь-якій стадії

Укрінформ

У жовтні минулого року наркологічний центр «Ренесанс» в Києві отримав ліцензію МОЗ України на застосування нових методів лікування алкогольної та наркотичної залежності. Сьогодні «Ренесанс» — це найбільша в країні клініка, яка проводить успішне лікування найскладніших і критичних стадій алкоголізму за власною унікальною методикою, а також за перевіреним роками досвідом.

Алкоголізм офіційно визнаний в усьому світі важким хронічним захворюванням, що характеризується психічною та біохімічною залежністю від алкогольних напоїв. У позбавленні від цієї недуги дуже важливе розуміння проблеми самим алкоголіком і його добровільна згода на лікування. Фахівці НЦ «Ренесанс» в Києві допомагають рідним і близьким алкозалежної людини створити правильну мотивацію і переконати її в необхідності лікування.

Для позбавлення від алкоголізму в київському наркологічному центрі застосовується індивідуальний підхід до кожного пацієнта і комплексне лікування з залученням лікарів різних професій: наркологів та психологів, психо- і фізіотерапевтів, гепатологів, кардіологів та інших. НЦ «Ренесанс» — це сучасний реабілітаційний центр, де для стаціонарного лікування від алкогольної залежності створені ідеальні умови:

  • новітнє медичне обладнання для проведення лікувальних процедур і фізіотерапії;
  • високопрофесійний, досвідчений персонал лікарів і медпрацівників;
  • чудові умови проживання в кімнатах по 1-3 людини, з сучасними меблями, оснащених кондиціонерами, супутниковим телебаченням і Wi-Fi;
  • тренажерні зали, спортмайданчики і сауна, які допомагають в період психологічної та соціальної реабілітації пацієнтів.
  • НЦ «Ренесанс» гарантує повну анонімність лікування і суворе дотримання всіх нормативно-правових стандартів. Центр надає постійну психологічну підтримку всім своїм «випускникам», а також їхнім рідним і близьким. Успішне лікування алкоголізму в клініці пройшли вже тисячі осіб.

Довідка про компанію

Київський НЦ «Ренесанс» входить в однойменну міжнародну асоціацію, засновану в 2006 році, об'єднує наркологічні клініки в Україні, Білорусі, Казахстані, Росії та Болгарії. Клініка має два відділення в столиці України ( «Ренесанс-ВДНГ» і «Ренесанс-Дарниця») і лікувально-оздоровчий комплекс в 15 км від Києва в санаторно-курортній зоні — «Ренесанс-Обухів».

Контактна інформація

Київ, вул. Новаторів, 21/1

тел .: +380443620702, +380987624545

e-mail: anton_zubenko@icloud.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-