Правова допомога учасникам АТО у Київській області

Правова допомога учасникам АТО у Київській області

Укрінформ
У Києві відбувся просвітницький захід для учасників АТО та вимушених переселенців

22 січня 2018 року у приміщенні Інституту післядипломної освіти Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка (вул. Васильківська, 36) відбувся спільний просвітницький захід Головного територіального управління юстиції у м. Києві та Київської обласної державної адміністрації для учасників антитерористичної операції та вимушених переселенців з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Відвідувачі мали змогу отримати фахову безоплатну правову  консультативну допомогу від співробітників Головного територіального управління юстиції у місті Києві (у сфері державної реєстрації, виконавчої служби, нотаріату) та Другого Київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також психосоціальну підтримку від представників Товариства Червоного Хреста України.

Серед присутніх на заході були директор департаменту соціального захисту населення Київської ОДА та представники Сектору у Київській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Також у приміщенні була представлена експозиція фоторобіт Сергія Савченка та Якова Вітюка “Відчуття Криму”, приурочена до Дня Соборності України.

Захід проведено в рамках оголошеного Президентом України 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту “Я маю право”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-