Дорогоцінні колекції улюблених гель-лаків вже в Naomi24

Дорогоцінні колекції улюблених гель-лаків вже в Naomi24

Укрінформ

Нові блискучі гель-лаки від інтернет-магазину Naomi24.

Так званий блискучий тренд зовсім не збирається залишати нейл-олімп. Найвідоміші торгові марки працюють над створенням чергових блискучих гель-лаків, і найбільш яскраві колекції цих популярних покриттів поповнили асортимент інтернет-магазину Naomi24. Знайомтеся — LEO Platinum і FOX Brilliance.

              

Не можна сказати, що сяючі ефекти, які стали основою цих двох лінійок, унікальні і раніше ніким не були відкриті. Однак по-справжньому яскраві комбінації, фантастичні поєднання різних за форматом і типом елементів, дивовижні колірні рішення і бездоганну якість зустріти досить складно, навіть незважаючи на величезну кількість пропозицій. Тому кожен «нейл-новачок» розглядається майстрами з особливою пристрастю в надії відшукати оптимальний симбіоз ідеальних характеристик і кращих оптичних ефектів. Нові блискучі покриття і класичні гель-лаки за посиланням точно не розчарують і відкриють море можливостей для справжніх шедеврів нейл-дизайну.

LEO Platinum: сяюча магія срібла і ніжність пастелі

У колекції LEO Platinum немов втілилися в реальність найбільш м'які сріблясто-сірі і пастельні відтінки. Гель-лаки не засліплюють, а зачаровують ніжними блискучими переливами дрібної слюди, десь доповненої голографією, десь — вкрапленнями конфетті. Холодна краса срібла, підкреслена неяскравими колірними комбінаціями, виглядає дуже стильно і дорого. Кольорів мало, проте кожен з них гідний стати фаворитом практично будь-якої сучасної дівчини, що віддає данину останнім нейл-трендам. Висока стійкість покриттів із блискітками відома всім любителькам сяючих нігтиків, і гель-лаки LEO Platinum ще раз підтверджують її.

FOX Brilliance: діамантова казка

Яскравий блиск діамантів зачаровує. Грані цих дивовижних дорогоцінних каменів здатні віртуозно грати з променями світла, радуючи око і назавжди підкоряючи жіночі серця. А якщо перенести цю розкішну красу на нігтики? ТМ FOX вирішила спробувати і не прогадала, подарувавши світові нову колекцію гель-лаків Brilliance. Разноформатні частинки блискучої слюди відбивають світло так, що створюється повна ілюзія діамантового сяйва. Кольори гель-лаків м'які, стримані, в залежності від нейл-дизайну підійдуть для свята і для повсякденного манікюру. Як стверджує виробник, носити гель-лакове покриття Brilliance на нігтях можна не менше двох-трьох тижнів: воно збереже всю свою первісну естетику, не потьмяніє і не втратить блиску.

Новинки та класичні колекції найпопулярніших брендів можна знайти в інтернет-магазині https://naomi24.ua/.

Контакти

0 800 50 21 24 (безкоштовно з будь-яких номерів по Україні)

067 320 25 84

063 967 28 72

050 146 32 19

графік роботи call-центру — без вихідних з 8:00 до 21:00

email: info@naomi24.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-