Терміновий продаж автомобіля в будь-якому місті України

Терміновий продаж автомобіля в будь-якому місті України

Укрінформ

Продати автомобіль з пробігом іноді буває по-справжньому важко. Перед власником постає ряд питань: як продати свій автомобіль швидко? Як виручити за нього хороші гроші? І як уникнути зайвої бюрократії при оформленні?

«Продам» — ключове слово

Перше, що спадає на думку, коли потрібно щось продати — розповісти про це. Найлегший спосіб — наклеїти оголошення про продаж на заднє (або переднє) скло автомобіля і чекати ЙОГО — покупця. Такий спосіб можуть оцінити не всі. Наприклад, пасажири громадського транспорту просто не побачать ваше оголошення, а ті, у кого вже є автомобіль, навряд чи будуть на середині шляху зупинятися і записувати ваш номер телефону. У пух і прах розбили цей спосіб, але все не так вже й погано. Випадки продажу автомобіля таким чином не рідкість, просто треба набратися терпіння.

Інтернет-оголошення — висока ймовірність продажу авто

Другий і найпоширеніший спосіб — продаж через інтернет. Величезна кількість ресурсів пропонує розмістити оголошення про продаж авто. До того ж його можна за гроші просувати і отримувати більшу кількість переглядів і дзвінків. Зручно також і те, що на сторінці свого оголошення, можна вказати всі особливості автомобіля, пробіг, наявність або відсутність поломок, рік і т. д.

Потрібно терміново? Компанії з автовикупу у вашому розпорядженні

Але якщо вам потрібен терміновий викуп авто, тоді третій спосіб продажу авто ідеально підійде. Компанії з автовикупу — це швидкий і сучасний спосіб продати автомобіль, зберігши свій час і поповнивши заощадження. В Україні є велика кількість таких підприємств. У більшості випадків, вони скуповують різні автомобілі: німецькі, американські, японські, китайські, чеські, корейські; що були у використанні, з великим пробігом, після ДТП, не на ходу і навіть кредитні. Звертайтеся тільки до перевірених підприємств, про які можна знайти додаткову інформацію в мережі, відгуки.

Однією з широкого діапазону подібних компаній, є «Експрес викуп». Підприємство існує на ринку більше 16 років. Всі дії по організації процесу беруть на себе співробітники компанії. При високому рівні терміновості продаж може завершитися і за один день. В середньому для цього буде потрібно 2-3 дні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-