Провести день в аквапарку в Києві зі знижками від «Покупон» — легко!

Провести день в аквапарку в Києві зі знижками від «Покупон» — легко!

Укрінформ

Аквапарк — найкраща водна розвага для дорослих і дітей. А зі знижками від «Покупон» там можна провести цілий день без значних витрат.

З 14 по 17 грудня в Копенгагені проходив чемпіонат Європи з плавання на короткій воді. За підсумками Україна посіла 9 місце в турнірній таблиці з 1 золотою і 2 срібними медалями. Про користь плавання говорять багато, оскільки регулярні заняття цим видом спорту тримають тіло і м'язи в тонусі.

Якщо хочеться провести час не тільки плаваючи, але і розважаючись, то варто відвідувати аквапарки в Києві. Особливо аквапарки люблять діти. Адже це велика кількість водних гірок різної складності, басейни і джакузі. Тут також знаходяться спеціальні дитячі майданчики, водні бари з піцою і напоями. Для дорослих — це спа-зона із саунами. Один із кращих водних парків Києва — аквапарк Дрім Таун. Це один із найбільших аквапарків Європи з 14 гірками різного рівня складності, 2 басейни з хвилями, 3 річки з течією, лагуна з аква-баром, джакузі, дитяча зона, спа-зона та багато іншого.

За бажанням можна вибрати різного виду абонементи на відвідування. А з регулярними знижками і акціями від «Покупон» відвідати аквапарк можна з економією до 80%. Це чудова ідея для активного сімейного дозвілля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-