Кухня - серце та душа квартири

Кухня - серце та душа квартири

Укрінформ

Де найчастіше збирається сім'я і друзі? Звичайно ж, на кухні. Це може бути чашечка запашної кави вранці, обід, чи святкова вечеря. Атмосфера в цій кімнаті завжди наповнена позитивними емоціями, смачним запахом і хорошим настроєм.

Оформити кухню - значить, наповнити квартиру приємними враженнями, зробити її стильною і затишною. Інтер'єр цієї частини житла залежить від гарнітура, який ви придбаєте. Можна особливо не морочитися і придбати модель в найближчому магазині. Але не факт, що у кого з друзів є така ж мебель, що досить прикро.

Вихід є! Кухня на замовлення від BonaWood - українського виробника меблів, гармонійно прикрасить будь-яке житло і допоможе створити справжні кулінарні шедеври.

Кухня за індивідуальним дизайном від «BonaWood»

Меблі на замовлення - відмінний варіант, який не тільки допоможе зробити кухню максимально зручною, а й вкаже на ваш неперевершений смак. Гарнітур за особистим дизайном має ряд плюсів, з якими навряд чи хтось сперечатиметься:

  • Ви отримаєте виріб, який гармонійно підійде до інтер'єру квартири;
  • Розміри меблів для кухні дозволять вмістити весь необхідний посуд, техніку та інші дрібниці;
  • Ширина стільниці повністю відповідає вашим вимогами;
  • У шафках і ящиках буде стільки полиць, скільки потрібно;
  • Ви самі вибираєте матеріал і фурнітуру, яка використовується для створення гарнітура

Головний фактор, на який варто звернути увагу при виборі меблів для кухні, це матеріал, з якого вони зроблені. Краще віддати перевагу варіантам з ДСМ, МДФ або дерева. Вони прекрасно справляються з різними навантаженнями, не бояться вологи і перепаду температур.

Виробник «BonaWood» рекомендує деревно-стружкові плити Egger, Cleaf або Swiss Krono. Вони досить щільні, щоб витримати велику вагу, а спеціальне покриття рятує від зовнішніх пошкоджень, вологи і високих температур. Крім того, вартість таких меблів робить їх доступним для всіх.

Визначаємося з вибором кухні?

При виборі кухонного гарнітура, слід враховувати розміри приміщення і інтер'єр житла. У невелику квартиру краще придбати компактну кутову модель в світлих відтінках. Цей прийом дозволить заощадити простір в кімнаті, а такий колір візуально збільшить її розміри.

В величезне приміщення, або квартиру-студію, можна сміливо придбати кольорову кухню, яка наповнить оселю яскравими фарбами і внесе різноманіття у ваше життя.

Меблі для кухні від виробника «BonaWood» допоможе зробити квартиру затишною і стильною і створить святковий настрій навіть в сірі будні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-