Що потрібно знати про оформлення автоцивілки онлайн?

Що потрібно знати про оформлення автоцивілки онлайн?

Укрінформ

Придбання поліса автоцивілки онлайн — це вигідне та сучасне рішення. Все частіше вітчизняні водії вибирають саме цей спосіб оформлення ОСАГО для свого транспортного засобу. Варто зазначити, що в Європі кількість тих, хто купує страховку в інтернеті, неухильно зростає і досягає позначки в 70%.

Якщо ви також плануєте оформлення автоцивілки онлайн, ознайомтеся з основними нюансами цього вигідного процесу.

Що знадобиться для покупки ОСАГО онлайн?

Сьогодні страхування онлайн пропонує більшість великих компаній. Подібна послуга доступна безпосередньо на офіційному сайті страховика, що робить покупку абсолютно безпечною.

При зверненні до певної компанії обов'язково ознайомтеся з умовами договору страхування. Також будьте готові надати необхідні документи в електронному вигляді. Страховка онлайн передбачає пред'явлення перш за все паспорта оформлювача, а також транспортного засобу, що перебуває в його володінні.

Також при покупці автоцивілки онлайн вам буде потрібно заповнити спеціальну анкету із зазначенням достовірних даних. Найменша помилка може стати причиною відмови в укладенні договору. Саме тому слід займатися онлайн-оформленням у максимально спокійній обстановці.

Переваги страхування онлайн

Оскільки автоцивілка вимагає щорічного оформлення, то можна значно заощадити час, якщо купувати її в інтернеті. Вам не доведеться відвідувати офіс, чекати в черзі і вислуховувати додаткові пропозиції страхового агента. При цьому на питання, які виникають, завжди може відповісти менеджер контакт-центру компанії.

Другий плюс придбання поліса онлайн — це реальна можливість заощадити. Як правило, для страхувальників в інтернеті передбачаються спеціальні знижки і бонуси. До того ж у вас завжди буде можливість порівняти пропозиції від різних страхових компаній, не залишаючи межі будинку.

І третя перевага полягає в практичності поліса онлайн. У цифровому вигляді його неможливо пошкодити або втратити. При втраті оригіналу в будь-який момент ви зможете звернутися до страховика за новим екземпляром. Правда, зловживати довірою все ж не варто: інакше за надто часті втрати доведеться платити.

 У будь-якому випадку за страхуванням онлайн — майбутнє. Так чому б не почати знайомитися з ним уже сьогодні?

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-