Чим примітна електронна товарна біржа

Чим примітна електронна товарна біржа

Укрінформ

В інтернеті регулярно проводяться найрізноманітніші аукціони, що дозволяють в умовах чистої конкуренції здійснювати максимально вигідні угоди як для продавця, так і покупця. Але для того щоб участь в торгах принесло і вигоду, і задоволення, не піддаючи ризику ваші фінанси, необхідно дуже критично підходити до вибору майданчика, на якому проходять торги. «Центральна універсальна товарна біржа» — система торгів з чудовою репутацією, пов'язана з державними закупівлями.

Переваги електронній товарній біржі

З погляду учасників торгів «Центральна універсальна товарна біржа»є оптимальним рішенням всіх ключових проблем, пов'язаних з правильною організацією будь-якого аукціону. При цьому робота з електронною товарною біржею однаково вигідна покупцям і продавцям.

  • Торги на «Універсальній центральній товарній біржі» проводяться чітко і професійно, завдяки зусиллям цілого штату співробітників, що використовують багаторічний досвід організаційної роботи.
  • Всі угоди абсолютно законні. Купуючи або продаючи через електронний аукціон, ви отримуєте офіційне підтвердження укладання угоди. Торги на «УЦТБ» приведені в повну відповідність до законодавства України.
  • Робота електронної товарної біржі повністю автоматизована. Можливість впливу горезвісного «людського фактора» на результат торгів або їх організацію зведена до мінімуму.
  • Це головні електронні торги України, отже, саме тут у вас найбільші шанси укласти свою ідеальну угоду. Недарма державні закупівлі в Україні проводяться саме через електронну товарну біржу!
  • Центральна універсальна товарна біржа працює цілодобово. Ви можете взяти участь у торгах у будь-який момент, вибрати максимально зручний для вас час, не підлаштовуючись під офіційні робочі години.

Що можна купити на електронній товарній біржі?

Практично все, що завгодно! Ця торгова площадка створена як для великих організацій, так і для приватних осіб. «Центральна універсальна товарна біржа» являє собою єдину онлайн-систему для проведення приватних аукціонів, продажу права вимоги і багато чого іншого.

Зокрема, тут купують:

  • автомобілі;
  • право викупу;
  • меблі;
  • нерухомість та багато іншого.

«ЦУТБ» по праву заслужила статус провідної системи електронних торгів в Україні, охоплюючи широку аудиторію учасників торгів, а також надаючи максимально комфортні умови для укладення ефективної угоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-