Кросівки Adidas відвойовують позиції на американському ринку

Кросівки Adidas відвойовують позиції на американському ринку

Укрінформ

Кросівки Адідас, які колись вважалися лише обов'язковим атрибутом спортсменів, тепер стали модним трендом і успішно вписуються не тільки в чоловічий гардероб, але і легко замінюють дамські туфлі навіть в самому елегантному образі.

Найбільшим ринком спортивної екіпіровки в світі залишається США. Як підрахували аналітики NPD Group, в минулому році місцеві жителі витратили 17,5 млрд доларів на кросівки. Більше третини продажів спортивного взуття в грошовому еквіваленті припадає на американську компанію Nike, яка багато років не здає лідируючих позицій. Слідом йде знову ж найківський бренд Jordan з порядку 9% продажів. Німецька фірма Adidas, що була раніше номером один, конкуренцію Nike явно програє, але все ж прикладає максимум зусиль, щоб повернутися на вершину. Судити про успіхи бренду можна вже по тому, що за 8 місяців цього року кросівки Adidas (https://obuvka.net.ua/i/cPath/6_22) змогли потіснити Jordan і зайняти 11,3% ринку в порівнянні з 6,6 % роком раніше.

Закріпити свої позиції Адідас допоміг контракт з відомим репером, композитором і до того ж дизайнером Каньє Вестом. До 2013 року він розірвав угоду з Nike і почав співпрацювати з німецьким брендом. Перша ексклюзивна колекція Adidas Yeezy Boost в 2015-му розійшлася на ура — 9 тисяч пар по 350 доларів розхапали, як гарячі пиріжки. Усі наступні лінійки цих іменних кросівок тут же ставали жаданим товаром модної молоді, що дозволило продати 27 тисяч пар взуття до літа минулого року.

Така популярність дозволила Adidas значно наростити свої фінансові показники. За підсумками 2016 року продажі бренду закріпилися на рівні 19 млрд доларів. І незважаючи на те, що до Nike з її $ 30 мільярдами поки далеко, розрив явно скорочується.

Купити кросівки Адідас в Україні найзручніше в інтернет-магазині взуття obuvka.net.ua.Тут ви знайдете останні колекції бренду. Жіночі кросівки Адідас відрізняються яскравою кольоровою гамою і підвищеними амортизаційними властивостями. Чоловічі кросівки Адідас порадують сильну половину людства оригінальним дизайном і спеціальним пружним комплексом, який дозволяє займатися спортом навіть на кам'янистих поверхнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-