Критерії вибору крісла для керівника

Критерії вибору крісла для керівника

Укрінформ

Крісло начальника є одним з ключових елементів дизайну офісу і навіть уособлює собою імідж фірми. Воно повинно бути солідним, помітним, зручним. Вибрати його — ціла історія.

У продажу представлено безліч моделей. На kuliksystem.ua крісло директора можна придбати в режимі онлайн, головне — зрозуміти на що орієнтуватися і які параметри враховувати.

Важливі особливості

Крісло для директора — це моделі з широким набором різних опцій і режимів регулювання. Такі вироби красиві зовні, характеризуються стильною обробкою, оригінальним дизайном. Виглядають вони солідно і поважно, правда, і ціна на цю модель вище, ніж на крісло для офісу. Але ці витрати цілком обгрунтовані функціональністю.

В першу чергу, виріб свого роду — сигналізатор матеріального стану і розвитку фірми. Крім того, зазвичай начальники довше підлеглих затримуються на роботі і вкрай важливо, щоб крісло могло забезпечити максимальну комфортність.

Критерії вибору

Щоб крісло було дійсно зручним, підійшло за габаритами і оформленням, варто уважно поставитися до покупки. В ідеалі потрібно посидіти на кількох моделях в магазині, щоб зрозуміти різницю між ними, визначити найбільш зручну. Але в цілому варто орієнтуватися на ряд загальних критеріїв:

  • конструкцію;
  • режими регулювань;
  • матеріал оббивки;
  • ціну.

Крісло має бути ергономічним — це найважливіший аспект і показник. Такі моделі характеризуються ортопедичною будовою, можуть регулюватися в різних напрямках. Добре, якщо можна виставити зручні положення спинки, сидіння або підлокітників під індивідуальні переваги. Так, можна регулювати комфортні параметри. Це дозволить знизити навантаження на організм, сидіння в зручному кріслі також сприяє зменшенню проявів втоми. Сучасні моделі випускаються з декількома механізмами для регулювання положень спинки, підголівника, висоти та ін. Також в окремих виробах додатково може бути вбудований вібромасажер і передбачені інші опції.

Матеріал оббивки — важливий показник статусу і перший параметр за визначенням експлуатаційного ресурсу. Найбільш часто використовують натуральну шкіру або її імітації. Ці матеріали меншою мірою забруднюються, легко піддаються очищенню. Складно радити щось певне, адже від типу оббивки істотно варіюється ціна виробу. Шкіряні предмети інтер'єру дорожчі, ніж крісла, оформлені тканиною або штучним матеріалом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-