Vlasne.ua - краще ніж готель

Vlasne.ua - краще ніж готель

Укрінформ

Сучасні люди часто і з задоволенням подорожують. Хтось їде приємно провести вихідні або просто побачити нові місця, отримати приємні емоції, але незалежно від причини поїздки, кожен з нас шукає комфорт навіть в дорозі.

 Багато хто хотів би знайти в незнайомому місті не просто комфорт, а справжній домашній затишок і це завдання для сервісу подобової оренди. Якщо має бути поїздка в столицю, то оренда квартир подобово у Києві порадує справжнім затишком і хорошим сервісом, до того ж заощадить пристойну суму грошей.

Що потрібно щоб вдало забронювати апартаменти:

  • Надійний сервіс бронювання - Vlasne.ua;
  • Вибрати апартаменти, які підходять за рівнем комфорту і ціні;
  • Відправити запит на бронювання і після його схвалення - оплатити бронь. Ось так все просто!

  Мільйон запитів і на кожен у нас є відповідь

 ●     Курите? Не проблема, є пропозиції для курців.

  • З дітьми? В наявності апартаменти спеціально для туристів з дітьми.
  • У пошуку квартири для вечірки або свята у Києві? Вони є у нас!
  • Подорожуєте з улюбленим котом, собакою або ігуану? У нас є апартаменти в яких можна жити з тваринами.
  • Шукаєте квартиру з кондиціонером, побутовою технікою, каміном або джакузі? Просто вибирайте необхідні опції в фільтрах і бронюйте.
  • Може хочете жити поруч з певною пам'яткою, станцією метро або в конкретному мікрорайоні? Легко! Вибирайте пам'ятки, метро та інше в фільтрах на сайті і бронюйте прийнятний варіант.

Бронювати з Vlasne - безпечно

 У момент оплати між користувачем, сервісом Vlasne і власником укладається договір оферти, в якому інтереси туриста і власника захищені.

 Якщо власник скасовує оплачене замовлення - йому доведеться заплатити штраф. Таким чином ми захищаємо туристів від недобросовісних власників які перездають свої квартири одночасно відразу декільком туристам і ігнорують домовленості. У нашому сервісі таке виключено.

 У разі проблем з бронюванням з боку власника - Vlasne повертає гроші в повному обсязі, згідно з політикою скасування броні. Забудьте про те, щоб послати власнику аванс на карту під чесне слово, а потім спробувати повернути його. У нас такої проблеми не може бути в принципі.

 Бронювати з Vlasne - швидко

 На сайті працює миттєве бронювання та бронювання за запитом.

 Бронювання за запитом - припускає, що власник апартаментів вручну підтверджує ваш запит і вже після цього можна переходити безпосередньо до бронювання та оплати.

 Миттєве бронювання - означає, що власник суворо веде календар зайнятості і ви можете бронювати апартаменти в 1 клік, не чекаючи схвалення від власника, тільки на підставі вільних дат в календарі.

 Миттєві апартаменти - найнадійніші, їх господарі професійно підходять до процесу здачі житла і ми рекомендуємо звертати увагу в першу чергу саме на такі квартири.

Вдалих вам бронювань!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-