У Вінниці створили муніципальний креативний простір для молоді «Level 80»

У Вінниці створили муніципальний креативний простір для молоді «Level 80»

Укрінформ
У Вінниці вперше створили муніципальний креативний простір для молоді - Молодіжний центр «Level 80».
Про це на своїй сторінці у «Фейсбуку» повідомив вінницький міський голова Сергій Моргунов (https://www.facebook.com/SAMorgunov/posts/948558965295200).
«Вперше у місті створили муніципальний креативний простір для молоді - молодіжний центр «Level 80» запрацював. Ініціатива належала Центру підліткових клубів за місцем проживання», - повідомив Моргунов.

За його словами, попри компактні розміри центру, тут можна попрацювати за ноутбуком, пограти в настільні ігри, зібратися, аби поспілкуватись чи попити кави з друзями. Тут проходитимуть і різноманітні тренінги, майстер-класи та коворкінги. Молодь сама визначатиме, у якому форматі використовувати цей простір.

Приміщення клубу повністю відремонтували, придбали меблі та комп’ютерне обладнання. Всі роботи з дизайну приміщення, розробки макетів та логотипів молодь організовувала самотужки.
На думку міського голови, який взяв участь у відкритті закладу, створювати умови для корисного і цікавого дозвілля молодих людей надзвичайно важливо. І замість вулиці дати альтернативу – спрямувати їх активність на творчість, громадську діяльність, зрештою, спонукати до живого спілкування, яке усе більше поглинає Інтернет. Очільник Вінниці сподівається, що креативний простір «Level 80» об’єднає молодь за інтересами і стане ще одним центром активності. 
  Сергій Моргунов і подарував закладу телевізор та «PlayStation». А представники «Центру підліткових клубів за місцем проживання» презентували міському голові сертифікат Книги рекордів України, який вони отримали за створення найбільшого «живого» герба Вінниці. Його розмістять у залі засідань міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-