Засвітився новий Xiaomi Redmi Note 5

Засвітився новий Xiaomi Redmi Note 5

Укрінформ

Довгоочікувана модель нового смартфона Xiaomi Redmi Note 5, яка вже цієї зими разом ще з двома новинками від компанії Xiaomi буде представлена офіційно, випадково засвітила свій дизайн на сайті китайського центру з сертифікації телекомунікаційного обладнання TENAA.

За короткий термін з моменту появи компанії Xiaomi на ринку смартфонів багато її моделей вже стали бестселерами. Не став винятком і Xiaomi Redmi Note 5 — нині головна тема обговорення для шанувальників компанії. На нього покладають великі надії, будучи впевненими в тому, що модель перевершить своїх попередників.

Почнемо з дизайну: незмінний суцільнометалевий корпус і приємний для ока логотип залишилися на місці. А щоб підкреслити технологічний рух вперед, в Xiaomi доповнили його зігнутим склом дисплея і дактилоскопічний датчиком. Якщо дизайн і не викличе у вас захоплення, то як мінімум не розчарує. Дисплей смартфона являє собою IPS-OGS-екран з роздільною здатністю в 1920 на 1080 пікселів. Контраст, яскравість і ефективність олеофобного покриття залишаються на висоті.

Завдяки симбіозу потужного процесора Snapdragon 630/660 і 3/4 ГБ ОЗУ смартфон Xiaomi показує високу загальну продуктивність. Але розробникам було цього мало і вони підняли її на найвищий рівень, доповнивши графічним чіпом Adreno 508/512. Така зв'язка забезпечує ресурсомісткість для ігор на найближчі роки. Завдяки 32/64 ГБ ПЗУ і MicroSD-слоту ви зможете скачати на телефон десятки повнометражних фільмів.

Компанія не намагалася створити потужний фотоапарат. Основна камера в 16 мегапікселів і фронтальна в 13 — цього достатньо для створення чітких і яскравих фото. Не забувайте і про повну автономність гаджета з батарейкою в 3790 mAh. Смартфон підтримує 4G і OTG.

Незважаючи на фурор, спровокований виходом Xiaomi Redmi Note5A, шанувальники компанії чекають появи нової моделі на полицях магазинів: цей гаджет обіцяє стати хітом зимової колекції. Особливо якщо врахувати сім доступних колірних варіантів.

Підібрати і порівняти ціни на смартфони Xiaomi в магазинах Харкова можна за допомогою сайту «Всі ціни Харкова».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-