«Срібна осінь». Іванківський ЦСПР вітав ветеранів

«Срібна осінь». Іванківський ЦСПР вітав ветеранів

Укрінформ
1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу суспільства до наймудріших представників громади.

Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме вони зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути гідними своєї держави.

З цієї нагоди та з метою підвищення соціального статусу та ефективності інтеграції людей пенсійного віку в соціум в Іванківському центрі соціально-психологічної реабілітації населення, що належить до сфери управління Служби,  була влаштована зустріч «Срібна осінь», що відбулася 29 вересня 2017 року.

На зустріч були запрошені члени клубу людей осіннього віку «Пролісок», матері  учасників АТО, внутрішньо переміщені особи, пенсіонери.

Наших поважних гостей вітали спеціалісти ЦСПР, діти, які  підготували невеликий концерт . За активну життєву позицію, особистий внесок в організацію роботи з людьми поважного віку клубу «Пролісок» директор центру відзначила керівника  клубу Дем’яненко В.О. почесною грамотою, активних членів – подяками.

Під час зібрання було проведено підсумок роботи та визначено заходи на перспективу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-