E-CONGRESS 2017: все, що потрібно знати про майбутнє українського e-commerce

E-CONGRESS 2017: все, що потрібно знати про майбутнє українського e-commerce

Укрінформ

5 жовтня в НСК «Олімпійський» відбудеться бізнес-подія нового формату - E-CONGRESS 2017, в ході якої буде презентовано кращий європейський та український досвід в сфері e-commerce, а також протестовані нові ідеї та бізнес-підходи.

Професіонали ринку зберуться для актуалізації знань, пошуку нових рішень та обговорення гострих тем в компанії з 1000 ентузіастів галузі. Понад 70 спікерів представлять свої бізнес-кейси, презентації та майстер-класи.

«У цьому році E-CONGRESS обіцяє бути дійсно знаковим і різнобічним. Ми плануємо показати основні тренди, на які необхідно звернути увагу всім гравцям ринку електронної торгівлі України. Будемо говорити про e-commerce як про бізнес, презентуємо найактуальніші теми на ринку і запропонуємо всім учасникам унікальний майданчик для якісного нетворкінгу і обміну досвідом. E-CONGRESS 2017 несе як освітню, так і візіонерську місію. Це і бізнес-школа за один день, і перший дискусійний клуб, який сприяє розвитку галузі», - заявила Ірина Холод, керівник Ukrainian E-commerce Expert.

Традиційно насичена програма E-CONGRESS 2017 розділена на 9 інформаційних блоків, які покликані дати відповіді на актуальні питання українського бізнесу.

Блок №1. «Світ майбутнього». Презентація результатів найбільш актуальних досліджень. Що буде впливати на розвиток бізнесу в найближчі роки: застосування AR, VR і MR в e-commerce, роботизація доставки, штучний інтелект і крос-девайс комерція. Партнер блоку 25h8.com

В рамках блоку відбудеться відкрите інтерв'ю з Ігорем Смілянським, в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта».

Блок №2. «E-commerce і держава». На прикладах розберемо, як продавати державі, як працюють державні торги онлайн, презентуємо платформи для здійснення комерційних закупівель, а також розповімо, як Prozorro відкриває нові можливості для України. Партнер блоку: DOCUMENT.ONLINE

Блок №3. «Безпека бізнесу в мережі». Огляд останніх змін в законодавстві і як це може вплинути на ринок e-commerce; чим замінити 1С та ME.Doc; кібербезпека; безпека платежів/доставки/контенту.

Блок №4. «Мультиканальні комунікації». Еволюція цифрових комунікацій в електронній комерції. Мультиканальні тригери. Cross-device. Партнер блоку: retailers.ua

Блок №5. «Cross-border». Огляд існуючих операційних рішень взаємодії із зарубіжними ринками. Можливості E-export в Китай. E-import: досвід вітчизняного e-commerce. Партнер блоку: компанія Meest China

Блок №6. «Технології швидкої віддачі». Must-have стратегії і технології присутності бренду в соціальних мережах. Чат-боти: доставка, платежі і клієнтський сервіс. Як продавати за допомогою AI. Презентація інноваційних продуктів.

Блок №7. «Ефективність бізнесу в мережі». Як створити середовище, де народжуються інновації. Як керувати фінансами в малих бізнесах. Укрпошта - три формати системної інтеграції з e-commerce. Кейси використання AR/VR технологій. In-house VS аутсорсинг. Партнер блоку: Нова Пошта.

Блок №8. «E-commerce в нових сферах». Найбільш цікаві бізнес-рішення з «некласичної» електронної торгівлі: будматеріали, медичні послуги, доставка їжі тощо.

Блок №9. «Fintech & Blockchain». Що потрібно знати про криптовалюти сьогодні, щоб не втратити можливість заробити на цьому завтра. Нові технології мобільних платежів. Партнер блоку: UAPAY

Спікери Конгресу: В'ячеслав Климов, співвласник компанії «Нова Пошта»; Микола Палієнко, СЕО EVO.company; Ігор Смілянський, в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта»; Василь Задворний, генеральний директор ДП ProZorro; Ілля Кенігштейн, співзасновник і CEO в Creative Quarter; Олександр Соловйов, CTO modnaKasta; Дмитро Зарахович, керуючий партнер UAPAY & Softinvest; Микола Щербина, керівник Head Office «ПриватБанк»; Давид Браун, CEO Templatemonster; Олена Покровська, заступник керуючого директора Criteo в Росії і країнах СНД; В'ячеслав Лисенко, акціонер Meest China; Інна Ярова, засновник трейд-маркетинг агентства PROMOBILL і віце-президент Асоціації українських підприємців в Польщі; Олег Білоногий, незалежний консультант і продавець на eBay; Геннадій Шестак, співвласник і директор компанії Ugears; Юлія Павленко, заступник директора департаменту міжнародних операцій ПАТ «Укрпошта»; Ярослав Ведмідь, CEO Postmen; Дмитро Русин, CEO платформи ibud.ua; Інна Хомич, директор юридичного департаменту «Нова Пошта»; Олександр Перцовський, перший заступник Генерального директора з операційної діяльності ПАТ «Укрпошта» та інші.

Модератори E-CONGRESS 2017: Андрій Длигач, доктор економічних наук, стратег і футуролог; Юлія Белінська, головний редактор Retailers.ua; Христина Кармазіна, COO SoftCube, E-commerce consultant; Юлія Порошенко, консультант зі стратегії Mckinsey & Co, співзасновник Інноваційного кластеру RadarTech; Лілія Горіла, співзасновник і керуючий партнер «MindsetPM» Management School, експерт в сфері інтегрованих маркетингових комунікацій, продюсер інтелектуальних проектів; Сергій Скабелкін, співзасновник FinTechCluster і інші.

В ході роботи E-CONGRESS 2017 відбудуться дві панельні дискусії: «Інвестиційний клімат в e-commerce» і «InHouse vs. Outsourcing в e-commrece».

Також вперше в програму події введений формат майстер-класу. Зокрема, Ольга Кащенко, маркетинг-директор Meest China, розповість, чому ТаоВао – універсальний онлайн-донор товарів для українського ринку і презентує покрокову інструкцію, як працювати з цим величезним китайським маркетплейсом.

Другий майстер-клас проведе Олександр Лісовець, директор «НП Логістик», і розповість, як забезпечити своєму бізнесу 30-50% зростання в рік.

Крім того, відбудеться презентація проекту 25h8.com з подальшим його масштабуванням на країни всього світу.

В рамках бізнес-події відбудеться масштабна виставка, яка об'єднає лідируючі компанії, які обслуговують ринок e-commerce. Всього за один день у гостей виставки буде можливість зустрітися з усіма провідними українськими компаніями, познайомитися з їх оновленими рішеннями і особисто протестувати новинки.

Свої оновлені рішення також готові презентувати: «Документ.Онлайн», «Держзакупівлі.Онлайн», UAPAY, Meest China, FONDY, Fulfillment від ZAMMLER, «Бітрікс24», «Укрпошта», Delivery Group, Helsi, UTEC Logistics, Binotel, «Хорошоп», UniSender, FRED&FRESH,«СушиЯ», Studydive, «Нова Пошта» та інші.

Детальніше про Конгрес читайте на http://e-congress.com.ua/

  • Генеральний партнер: 25h8.com
  • Генеральний логістичний партнер: Нова пошта
  • Генеральний новинний партнер: ІА «Інтерфакс-Україна»
  • Генеральний радіо-партнер: Радіо «Голос Столиці»
  • FinTech-медіа партнер: PaySpace Magazine

Інформаційні та медіапартнери партнери: Укрінформ, FINANCE.UA, Минфин, ChannelForIT, Деловая столица, 44.ua, Liga.net, Logist.FM, «Обозреватель», Ukrainian Retail Association, Prnews.io, РІА «Марко Пак», СУП, ePochta, «Личный счет», Retailers.ua, YUDJES GROUP, SendExpert, offshoreview.eu, UADN.NET, PRICE.UA, MIND, StarLight Digital Sales, LB.ua, ZNAJ.UA.

Довідка про організатора

Ukrainian E-commerce Expert - комунікаційний майданчик, присвячений бізнес-процесам і регулюванню діяльності компаній на українському ринку електронної комерції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-