ЦСПР м. Коростень розвиває програми з психологічної корекції

ЦСПР м. Коростень розвиває програми з психологічної корекції

Укрінформ
У Центрі соціально-психологічної реабілітації населення м. Коростень, що належить до сфери управління Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, з червня 2017 р. поновлено роботу в усіх напрямках діяльності.

Продовжується активна діяльність по програмі «Розвиток пізнавальних процесів у дошкільників», яка проводиться психологом Надією Волківською. Головним завданням програми є розкриття творчого, морального, інтелектуального потенціалу дитини, розвиток навичок міжособистісної взаємодії з ровесниками і дорослими. Цільовою групою є діти середнього та старшого дошкільного віку, але особлива увага приділяється дошкільнятам з сімей учасників АТО та переселенців.

А 15 вересня практичний  психолог  Надія Волківська розпочала роботу по програмі «Арт-терапія як метод корекції емоційних проявів у учасників АТО». Головною метою цієї програми є гармонізація психічного стану особистості через розвиток здатності самовираження та самопізнання, усвідомлення емоційних проблем та робота з ними.  В ході програми учасники будуть ознайомлені з різними техніками арт-терапії, в процесі чого знайдуть свій екологічний метод вираження своїх емоцій та почутів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-