Поради від Tatet.UA: жіночі блузки – що необхідно врахувати, обираючи їх

Поради від Tatet.UA: жіночі блузки – що необхідно врахувати, обираючи їх

Укрінформ

Блузка – це легкий одяг з напівпрозорої тканини, який відмінно підходить для створення стилю «бізнес леді» та офісного дресс-коду. Зараз є в наявності різноманітні моделі цього чудового одягу, тому жінка з будь-яким типом фігури може підібрати собі гарну річ.

У сучасному гардеробі жіноча блузка зайняла місце універсального елементу. Її можна використовувати у різних стилях та вдягати під різними приводами, а ще вона бездоганно поєднується з різноманітними речами. Саме блузка може підкреслити витонченість дівчини, виділити принади фігури, створюючи при цьому візуальне відчуття легкості та невимушеності. Наразі блуза переважно використовується в офіційному стилі одягу, в якості частини ділового костюму, але її також можна задіяти для вечірніх прогулянок та побачень.

Де купити гарну блузку по доступній ціні?

Сучасні блузи виробляються з натуральних і синтетичних тканин, завдяки чому асортимент значно розширився. Моделі з різних матеріалів та будь-якого крою можна замовити через інтернет, наприклад, відвідавши розділ «Блузки» на Tatet.UA: де недорого продаються різні моделі. В такому магазині можна знайти товари доступної вартості з високою якістю виробництва.

Головна перевага натуральної тканини: льону, бавовни, шовку – це зручність в процесі носіння. Шкіра дихає, повітря циркулює, тому постійно наявне відчуття комфорту.

Синтетичні тканини: поліестер, віскоза та інші коштують дешевше, виглядають, зазвичай, яскраво та привабливо, але речі із них довго носити важко. Рекомендуємо купувати блузки з натуральної тканини.

Особливості вибору блузки

Обираючи блузку, необхідно враховувати багато різних факторів, у тому числі на перший погляд несуттєвих та дрібних.

  1. Вибір тканини. Для постійного носіння, наприклад, на роботу, найрозумніше купувати моделі із зносостійкого матеріалу. Це може бути щільна бавовна, штучний шовк, льон або трикотаж. На протязі дня такі тканини зберігають зовнішній вигляд, заломи та потертості на них не з’являються. По собівартості це доступні варіанти. На додачу, усі перераховані вище тканини дуже зручні у використанні. Для побачень або прогулянок увечері слід брати блискучі матерії – атлас або справжній шовк. Під променями сонця або люстр вони будуть блищати та мерехтіти.
  2. Модель. Варто подумати, з якою метою ви хочете придбати блузку. Для роботи потрібна проста за кроєм модель класичного фасону. В інших випадках можна дати волю своїй уяві, та обрати те, що зможе підкреслити вашу особистість.

Окремо варто поговорити про те, як обрати модель під свою фігуру:

  • Дівчатам з широкими стегнами личитиме блузка вільного крою, котра злегка візуально збільшить плечі, відволікаючи увагу від стегон. Можна спробувати модель з об’ємним декором біля грудей або по лінії комірця. Якщо ви маєте широкі стегна та вузьку талію, такий контраст можна підкреслили вузеньким ременем.
  • Жінкам з широкими плечима, навпаки, необхідно зробити акцент на стегна. Допоможуть подовжені та приталені моделі з яскравим ременем. Можна знайти блузу з асиметричним пошиттям, глибоким вирізом, баскою. Вироби з великими візерунками, тканину у клітинку чи смужку купувати не варто.
  • Володаркам вузьких стегон та плечей радимо роздивитись блузи з овальним або квадратним вирізом, асиметричні моделі також мають пасувати. Від глибоких V-подібних декольте краще відмовитись.
  • Ідеальний тип фігури, як відомо, це «пісочний годинник». Якщо ви маєте такий силует, обирайте будь-який різновид блуз, всі сядуть гарно. Єдина пересторога – не зловживайте елементами, які збільшують об’єм.
  • Повну талію сховає блуза, яка розширюється до низу – фасон «трапеція». Можна додати ремінь або обрати модель з темними вставками в цій зоні.

При підтримці Tatet.UA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-