Вінницькі депутати хочуть створити Наглядову раду при комунальних підприємствах області

Вінницькі депутати хочуть створити Наглядову раду при комунальних підприємствах області

Укрінформ
Комісія з питань житлово-комунального господарства Вінницької обласної ради  ініціювала створення Наглядової ради при комунальних підприємствах Вінницької області.
Про це повідомляє офіційний сайт Вінницької облради.
«7 вересня відбулось засідання постійної комісії обласної Ради з питань житлово-комунального господарства, енергоефективності та енергозбереження під головуванням Андрія Ковальова. На засіданні були присутні заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, представники департаментів охорони здоров’я і житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації,  начальник КП «Вінницяоблтеплоенерго» Валерій Довбанюк, начальник КП «Вінницяоблводоканал» Олександр Чернятинський представники районних водоканалів, громадськості, засоби масової інформації. Одним із важливих питань порядку денного був розроблений головою постійної комісії обласної Ради Андрієм Ковальовим проект рішення «Про критерії обов’язковості утворення наглядової ради в КП «Вінницяоблтеплоенерго», затвердження Положення про Наглядову раду комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго», - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що члени комісії одноголосно вирішили розіслати зазначений проект для обговорення та напрацювання пропозицій голові обласної Ради, управлінню спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області, Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації.
Також депутати Обговорювали проект рішення обласної Ради «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню, бюджетним установам, іншим споживачам (крім населення) та релігійним організаціям комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго».
Звіт-презентацію про готовність Вінницької області до реалізації норм п.1 ст. 32 Закону України «Про відходи» на 2018 рік та стан поводження з твердими побутовими відходами у Вінницькій області 2017 року представив Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації. За результатами обговорення інформацію вирішили взяти до відома та напрацювати пропозиції разом із Державною екологічною інспекцією у Вінницькій області та звернутись у вищі органи влади законодавчо підтримати посилення відповідальності із поводження з твердими побутовими відходами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-