Нові європейські шини для зимового сезону вже в Україні

Нові європейські шини для зимового сезону вже в Україні

Укрінформ

Сьогодні в інтернет-магазин ShinaDiski надійшли довгоочікувані новинки 2017 року, які вже завоювали популярність у Європі і напевно сподобаються українському споживачеві.

Серед кращих виробників автопокришок — німецька компанія Continental AG, яка займає провідне місце в Європі і IV — в світі. Продукція цього бренду високо цінується на світовому ринку.

Однією з новинок поточного року є зимові автошини Continental WinterContact TS 860 S. Вони відносяться до розряду зимової фрикційної гуми і призначені для легкових авто преміум-класу. Покришки дозволяють безпечно експлуатувати транспортний засіб навіть у найбільш несприятливих дорожніх умовах.

Надійне зчеплення шини з покриттям дороги і високу якість гальмування забезпечують:

  • оригінальний матеріал виготовлення Traction Silica Compound із великим вмістом діоксиду кремнію і хорошими адгезивними властивостями, який не втрачає еластичність при низьких температурах;
  • асиметричний рисунок протекторів, що розширює можливості зчеплення на різних ділянках дороги;
  • оптимальна структура канавок, збільшує кількість зачіплюючих крайок, що дозволяє маневрувати на заметених снігом дорогах.

Ще одна новинка 2017 року — всесезонні шини від німецького виробника Continental AllSeasonContact. Основна їхня перевага полягає в тому, що вам нема потреби міняти гуму при переході із зими у весну, а з осені в зиму.

Виготовляються вони з того ж матеріалу (Traction Silica Compound), але мають спрямований рисунок протекторів, що забезпечує відведення води і впевнене гальмування на сухій поверхні.

Абсолютно новим товаром на українському авторинку є автошини для зими відомого французького виробника — компанії Michelin. І хоча шини Michelin Pilot Alpin 5 розраховані на м'які європейські зими, вони явно підійдуть і для українського клімату, в якому останнім часом снігові і морозні зими — велика рідкість.

Всі ці новинки вже сьогодні можна придбати в інтернет-магазині на сайті https://shinadiski.com.ua.

Довідка про компанію:

Головний напрямок діяльності компанії ShinaDiski — поставка в Україну автомобільних шин і дисків високої світового якості. Уже 18 років вона займає лідируюче положення на українському ринку завдяки прямим зв'язкам з найбільшими компаніями Європи та Азії, що випускають цю продукцію.

Контакти:

Київ, пр. Червонозоряний, 196Б

(044) 361-27-10

kiev.koleso2000@gmail.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-