Як обрати принтер для офісу або для будинку?

Як обрати принтер для офісу або для будинку?

Укрінформ

Як правило, недосвідчені користувачі істотно переплачують за пристрої, які їм взагалі не потрібні. Як же визначити, який саме варіант принтера буде відповідати конкретно вашим потребам? Пропонуємо кілька порад від професіоналів, які не представляють жодну комерційну структуру на ринку пристроїв для виготовлення друкованої продукції.

Принтери бувають трьох видів: світлодіодні, лазерні та струменеві. Що ми про них знаємо?

Cтруменеві

Це  малобюджетні принтери, як правило, вони використовуються в офісах невеликих організацій або в домашніх умовах.

Принтери працюють «мокрим» методом, заливаючи символи чорнилом, яким слід дати висохнути протягом кількох хвилин після друку, щоб текст не розмазувався.

Подібні пристрої не відрізняються оперативністю, а тому в великих структурах, де друкується багато документів, вони, зазвичай, не використовуються.

Лазерні

Варіант трохи дорожчий, але його вартість цілком виправдана низкою переваг. А ще, при покупці якісної техніки можна заощадити, якщо слідувати сучасним тенденціям і стежити за новинками ринку за допомогою каталогу цін. На подібних ресурсах зібрані унікальні пропозиції тільки від перевірених фірм-продавців, і користувач має можливість обрати самостійно найвигіднішу за ціною і якістю пропозицію. Так, принтер нинішнього року випуску, обраний на Е-каталозі, дозволить покупцеві відчутно заощадити, навіть не відходячи від комп'ютера.

Отже, якщо ви зважилися придбати лазерний принтер, то ви не прогадаєте: продуктивність у цього типу пристроїв на кілька порядків вище, а якість друкованих текстів навіть краща. При цьому, сухий тонер застигає моментально, і не марає все довкола, на відміну від чорнила.

Світлодіодні

Принцип роботи даних принтерів від лазерних відрізняється не дуже. Просто замість лазера в них вирішальну роль відіграють світлодіоди, які, як ви самі помічали, досить довговічні. На відміну від лінз і складних рухомих механізмів, в світлодіодному принтері набагато менше рухомих елементів, що однозначно свідчить про їхню більшу надійність і меншу схильність до несправності окремих вузлів.

Вибір за вами! Сподіваємося, ми допомогли вам визначитися з непростим вибором!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-