Старт осінніх подорожей в Непал з клубом Кулуар

Старт осінніх подорожей в Непал з клубом Кулуар

Укрінформ

Починається сезон осінніх подорожей в Непал: треккинги, сходження і просто захоплюючі тури по неймовірній країні. Відкрито набір.

Вирушаючи з кулуарів, вас чекає відмінна подорож:

  1. Непал — жвава, яскрава, відкрита країна. Батьківщина найвищих гір і мрія кожного мандрівника. Ми проведемо вас по гірських стежках легендарних альпіністів повз восьмитисячників, льодовиків, буддійських храмів та інших природних і духовних пам'яток.
  2. У цьому сезоні для походів по Непалу відібрані кращі гіди — Тарас Пізній (засновник клубу Кулуар, більше 10-ти років водить групи в гори, зійшов на Аконкагуа), Марина Коптєва (майстер спорту з альпінізму, більше 14-ти років водить групи в походи, тричі володар премії Сталевий Ангел за краще жіноче сходження року, Олександр Павлов (майстер спорту з альпінізму, більше 12-ти років водить групи в гори, перше місце на Чемпіонаті світу за участь в поході 6 к.с.). Ці люди роблять кожен похід безпечною пригодою.
  3. З Кулуаром ходити комфортно: ви економите масу часу, грошей і сил при пошуку квитків, підборі спорядження, підготовці до треку, пошуку житла, перицитів, їжі, екскурсій і т. ін. Клуб провів більше 30 походів в цьому районі і оптимізував маршрути, щоб ходити було просто, легко і комфортно.

Зі списком усіх трекінгів ви можете ознайомитись на даній сторінці.

Ми рекомендуємо Вам взяти участь в наступних подорожах:

Старт

Фініш

Назва

29.10.2017

12.11.2017

Трекінг до базового табору Евересту

05.11.2017

22.11.2017

Сходження на Міра Пік

14.11.2017

29.11 .2017

Трек навколо Аннапурни і озеро Тілічо

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-