Бути попереду!

Бути попереду!

Укрінформ
Під таким гаслом 28 червня Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою відсвяткував закінчення навчального року.

28 червня 2017 року о 10.00 у Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою, що знаходиться на вулиці Гарматна,10,  відбувся урочистий захід з нагоди закінчення навчального року. Цього року свято приурочене до відзначення 21-ої річниці Конституції України.

Для колективу одного з найстаріших закладів професійно-технічної освіти України цей рік став особливим, оскільки з моменту підписання Президентом України Указу від 03.05.2017 № 126/2017, розпочався відлік нового етапу літопису навчального закладу – закладу нового типу. Особливістю навчального процесу стала ступенева підготовка, яка створює передумови для отримання випускниками військово-професійних знань, які вони зможуть впевнено використовувати у разі проходження військової служби.

Крім того, такий вид підготовки сприятиме реалізації завдань, визначених Президентом України, Верховним головнокомандувачем Збройних Сил України у напрямку професіоналізації національного війська та є джерелом накопичення підготовленого мобілізаційного резерву.

У рамках проведеного заходу відбулась урочиста церемонія відкриття пам’ятника захисникам суверенітету та територіальної цілісності України. Головним елементом композиції пам’ятника є бойова машина, яка використовувалася під час ведення бойових дій на території Донецького аеропорту. Понівечений та розбитий БРДМ передали навчальному закладу волонтери.

Після покладання квітів на алеї героїв відбулося проходження урочистим маршем курсантських підрозділів та кадетів. А на завершення заходу присутніх порадували виступами творчі колективи учнів коледжу, зокрема духовий оркестр “Либідь” та оркестр ударних інструментів “Киянки”.

В урочистостях взяли участь представники органів державної влади, серед яких і представники Державної служби у м. Києві, силових відомств, ветеранських громадських організацій, духовенства, засобів масової інформації, інших освітніх навчальних закладів, сім’ї осіб, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході країни, родичі та близькі випускників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-