Іванківський ЦСПР: заняття з арт-терапії «Сонячні барви літа»

Іванківський ЦСПР: заняття з арт-терапії «Сонячні барви літа»

Укрінформ
Арт-терапія або «лікування мистецтвом» – наразі популярний засіб психотерапії. Особливо актуальною арт-терапія є для дітей. Мистецтво – це чудова можливість  «відкритися», поділитися своїми емоціями або й страхами.

Адже іноді так важко висловити словами всі ті емоції, що вирують у душі. Саме арт-терапія допоможе віднайти душевну гармонію, а також виступає як один із засобів розвитку дітей. Відповідно до мети та цілей цього виду терапії 3 липня в Іванквівському ЦСПР, що належить до сфери управління Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, відбулося заняття «Сонячні барви літа».

Подібний захід  «Арт-терапія для всіх» проводився нещодавно з учасниками АТО. Переконавшись в ефективності цього напрямку роботи, у Центрі вирішили продовжити групову роботу, але вже з дітьми,  серед яких й були діти- переселенці. Раніше школярі-відвідувачі ЦСПР  і самі виявляли бажання: «А ми, а коли ми будемо малювати там у дворі? Дядьки ж малювали, і ми теж хочемо».  Малі художники з завзяттям допомогли в облаштуванні дитячого  майданчика,  а саме розмальовували бетонний паркан, залишаючи всі погані емоції за ним.

Обмінюючись позитивом,  всі були в піднесеному веселому настрої, заняття пройшло, як кажуть на одному подиху.  Насамкінець, всі присутні насолодилися приємним сюрпризом – смачним і прохолодним морозивом, яке для учасників заходу надав  один з постійних благодійників – підприємець Микола Іванович Руденко, якому керівництво ЦСПР висловлює щиру подяку  за веселі дитячі обличчя і радісний настрій наших волонтерів.

 «Унція доброї справи важить більше, ніж фунт золота». (Мігель Сервантес).

Про це інформує фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою Осипенко А. В.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-