Чоловіче взуття: як правильно вибрати

Чоловіче взуття: як правильно вибрати

Укрінформ

Модне взуття є пріоритетом у гардеробі кожного чоловіка. Якщо воно підібране правильно, відповідає верхньому одягу, то у будь-якого чоловіка з’являється додаткова впевненість, змінюється хода і постава.

  1. Основні правила вибору

Чоловічі туфлі можуть багато розповісти про свого власника: про його статус, переваги і характер. Тому до купівлі слід поставитися уважно і в першу чергу не забувати про такі правила:

  • Тим, у кого невеликий зріст, а розмір стопи великий, краще зупинити свій вибір на моделях з заокругленим або тупим носком.

  • Для представників чоловічої статі високого зросту оптимальним вибором буде взуття з гострим носком.

  • Тим, у кого ноги дещо короткі відносно тіла, краще вибирати туфлі з каблуком.

Вирушати в магазин за покупкою краще в другій половині дня, оскільки в цей час ноги злегка набрякли, і помилитися з розміром буде неможливо. При примірці треба обов'язково пройтися по магазину. Взуття повинне створювати комфортні відчуття, не стискати стопу.

  1. Вплив одягу на вибір взуття

Будь яке взуття повинне відповідати одягу, з яким планується його носити. Тому щоб покупка була вдалою, необхідно визначити, для яких цілей вона здійснюється. Тут слід дотримуватися простих правил:

  • За кольором взуття повинно бути трохи темнішим або відповідати тону одягу.

  • Якщо мова йде про класичні туфлі для ділового костюма, то ремінь для брюк повинен відповідати їм за кольором або не надто відрізнятися.

  • Якщо туфлі підбираються під джинси, то для молодіжного фасону (наприклад, з дірками) підійдуть несуворі моделі. Оптимальним варіантом стануть мокасини або сандалі чоловічі.

  • До класичного фасону джинсів цілком підійдуть класичні туфлі, крім лакованих, які варто купувати тільки для урочистих випадків — під фрак або строгий костюм.

  • Під брюки синього і темно-синього кольору підходять туфлі будь-яких відтінків коричневого або чорного кольору.

  • Моделі із замші досить вимогливі і не завжди підходять до одягу. Оптимальним варіантом для поєднання з ними стануть джинси і сорочка довільного фасону і кольору або брюки з однотонною сорочкою.

  • Не варто поєднувати спортивний одяг з класичними моделями взуття.

Чоловіче взуття коричневого кольору стало досить популярним, його можна носити практично з будь-яким одягом. А щоб покупка була приємною і прослужила багато років, варто звернути увагу на виробника і матеріал, з якого виготовлене взуття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-