Балкони і лоджії під ключ: WinOk гарантує якість послуги

Балкони і лоджії під ключ: WinOk гарантує якість послуги

Укрінформ
Компанія «ВінОк» надає послугу «Балкон або лоджія під ключ» з укладенням двох договорів, що гарантує прозорість виконання робіт.

«Під ключ» — це проект, який передається замовнику в завершеному вигляді. Клієнтові потрібно лише «повернути ключ» або іншими словами, прийти і почати користуватися балконом. Однак нерідко бувають випадки, коли замість обіцяної послуги «лоджія під ключ» замовник отримує неповний спектр виконаних робіт. Убезпечити себе можна тільки уклавши договір з повним описом послуги.

Компанія WinOk надає послугу лише після складання відповідних документів. Роботи включають два етапи і перед початком кожного етапу підписуються відповідні папери.

Етап №1. Роботи по периметру лоджії/балкона:

  • Знесення старих конструкцій (вікон, парапету). Ця послуга знадобиться, якщо ви хочете замінити вікна та/або плануєте розширити площу балкона: все, що є «зайвим», підлягає демонтажу.
  • Винос балкона або лоджії необхідний для збільшення площі. Він виконується по підлозі, підвіконню або одночасно по підлозі й підвіконню.
  • Скління балкона: вибір склопакетів і металопластикових профілів залежить від бюджету замовника і від того, як він планує використовувати приміщення (з'єднати з кімнатою/кухнею або зробити окреме приміщення).
  • Зовнішня обшивка виконується за допомогою профнастилу або вагонки.

Етап №2. Внутрішнє оздоблення лоджії/балкона:

  • Обшивка підлоги, стелі і стін, яка необхідна незалежно від того, стане балкон/лоджія продовженням житлового приміщення чи ні. Виконується з використанням вагонки.
  • Електророзводка, що включає установку світильників, розеток і вимикачів.
  • Установка функціональних меблів — завершальний штрих при замовленні послуги «Балкон під ключ від WinOk», який входить в ціну робіт: шафи, полиці, тумби з м'якими сидіннями не захаращують простір, а роблять приміщення затишним та функціональним.

Співпраця з компанією починається з виїзду менеджера і заміряльника для вибору матеріалів і узгодження ціни. Далі складається договір і лише потім починаються будівельно-монтажні роботи.

Про компанію:

Компанія «ВінОк» працює на ринку України 16 років, надаючи послуги з реалізації та встановлення металопластикових та алюмінієвих конструкцій, а також ремонту балконів і лоджій «під ключ».

Контакти:

Київ, вул. Тимошенко, 13

(044) 501-33-10

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-