Мобільний додаток «Іди додому, ти сильно п'яний»

Мобільний додаток «Іди додому, ти сильно п'яний»

Укрінформ
В найближчому майбутньому з'явиться мобільний додаток, який не дозволить розплачуватися банківською картою нетверезому користувачеві.

Мобільний додаток DrnkPay по-справжньому буде корисним для людей, які виявляють зайву щедрість після випитого алкоголю. Найчастіше відвідувачі нічних барів не можуть зупинитися і щедро вливають в себе зайві грами спиртних напоїв.

У сучасному світі вже давно перейшли на оплату в магазинах, закладах громадського харчування, розважальних центрах, ресторанах і кафе безготівковими банківськими картками. В Україні також поступово набирає популярності даний вид розрахунку. Це означає, що «антиалкогольний» плагін підійде і для вітчизняних користувачів смартфонів.

Нове доповнення DrnkPay блокуватиме карту людини, якій зайва доза спиртного абсолютно не потрібна. А найголовніше, воно дозволить уникнути непередбачених грошових розтрат.

Розробники запевняють, що програма навчена прив'язувати дебетові та кредитні картки до пристрою, що вимірює рівень спирту в організмі людини, і якщо норма перевищена, то платежі автоматично блокуються. Людина може перед відвідуванням питного закладу налаштувати мобільний плагін, вказавши кількість міцних напоїв, які він хоче спожити протягом певного проміжку часу.

У розумному додатку слід виділити типи платежів, які будуть недоступні протягом дванадцяти годин для різних розрахунків. Після внесення змін, щоб зробити платіжну операцію, власникові телефону необхідно визначити рівень алкоголю в крові через інструмент, який скануватиме пробу на спирт, він підключається через bluetooth до програми.

Багато людей можуть відчувати незручності через необхідність носіння сканера весь час з собою. На допомогу прийде біосенсор Quantac Tally, який також призначений для вимірювання алкоголю в крові. Його прикріплюють на зап'ясті.

Розробник вирішив створити цю програму після наукового дослідження. Опитування показало, що більше п'ятдесяти відсотків респондентів у віці від вісімнадцяти до тридцяти чотирьох років після п'яного пробудження відчували жалість про витрачені гроші на непотрібні покупки і зайву кількість випитих спиртних напоїв. Чекати виходу такого мобільного додатка для використання на своєму гаджеті варто не раніше ніж через одинадцять місяців через переговори розробників з банками.

Матеріал надано товарним агрегатором «Всі ціни»: http://pn.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-