Торгівля на Форекс без індикаторів

Торгівля на Форекс без індикаторів

Укрінформ
Технічні індикатори увійшли в життя багатьох трейдерів, проте вести успішну діяльність на Форекс можна і без їх використання.

Досить пригадати, що індикатори знайшли широке застосування в торговій діяльності на міжнародному валютному ринку зовсім недавно, і всього кілька років тому в розпорядженні гравців були лише найпростіші програми. Тоді як ще років двадцять тому трейдери взагалі виробляли всі розрахунки вручну, лише зрідка пускаючи в хід калькулятори або прості комп'ютерні програми.

Пропонуємо вам розглянути поширені стратегії, в яких індикатори mt4 не займають визначальну роль. Першою системою стає методика, заснована на аналізі патернів японських свічок. У цьому випадку трейдеру доводиться аналізувати конфігурацію графічних фігур і при знаходженні патернів на свічках можна здійснювати торгові операції згідно означеного заздалегідь шаблону.

Також не вимагає використання технічних індикаторів стратегія, в якій має бути робота з ринковими фігурами. За допомогою таких відомих постатей, як «голова-плечі», «подвійне дно», можна вибудовувати досить ефективну і прибуткову стратегію.

Численна армія трейдерів, які торгують «на новинах», також не використовує в своїй роботі індикатори, оскільки для них достатньо мати чітке уявлення, як та чи інша подія має відобразитися на фінансовому інструменті, який їх цікавить.

Пробійні і канальні стратегії — ще один цілком успішний метод торгівлі на ринку форекс, коли угоди укладаються на кордонах каналу або після пробою позначеного рівня. Трейдеру залишається лише тримати перед очима валютний графік і стежити за його поведінкою. Завдяки використанню такого ефективного і функціонального торгового терміналу, як MetaTrader, технічні індикатори можуть і не знадобитися.

У той же час принципово відмовлятися від технічних індикаторів не варто, адже ці програми здатні серйозно допомогти в графічних побудовах і математичних обчисленнях, полегшуючи тим самим життя трейдера. Як правило, відмовитися від використання індикаторів без негативних наслідків для власної торгівлі можуть лише справді успішні та професійні гравці, які мають багаторічний досвід і відточену до досконалості стратегією торгівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-