«Сервіс Ремонт» — добрий доктор для вашої техніки

«Сервіс Ремонт» — добрий доктор для вашої техніки

Укрінформ
Не морозить холодильник, розбилося скло смартфона, глючить улюблена ігрова приставка?

Не поспішайте купувати нову техніку: грамотно зроблений ремонт вирішує всі проблеми. Витрачати багато часу на пошуки не варто: професіонали чекають на вас на Service-Remont.com.ua.

У пошуках вигоди

Компанія «Сервіс Ремонт» потішить демократичним прайсом. На сторінках Service-Remont.com.ua ви знайдете:

  • фіксовані актуальні ціни на будь-які послуги (стартують від 200 гривень);
  • постійно оновлюються акції на лагодження різних видів техніки;
  • при замовленні ремонту через сайт ви автоматично отримуєте знижку 5%.

Попередня діагностика будь-якої техніки безкоштовна. Фірма дає 6-місячну гарантію на будь-які роботи і оригінальні деталі.

Комфорт і оперативність

Компанія «Сервіс Ремонт» любить клієнтів і робить все для їх зручності. Жителі Києва і Одеси можуть звернутися за допомогою до зручного за розташуваням сервісного центру. А до власників великої побутової техніки майстра приїдуть самі, проведуть діагностику і ремонт на місці.

У вашому місті поки немає сервісного центру компанії? Надішліть техніку зручною та надійною Новою Поштою.

Компанія ремонтує будь-яку техніку в стислі терміни. Мінімальний час надання послуги становить 40 хвилин. «Сервіс Ремонт» співпрацює з найбільшим в Україні складом сертифікованих деталей — вам не доведеться чекати доставки комплектуючих з інших країн. Рідкісні деталі доступні під замовлення, їх надішлють максимально швидко.

Список пацієнтів

Будь-яку техніку можна реанімувати — фахівці «Сервіс Ремонт» повернуть улюблений гаджет або звичний побутовий прилад готовим до роботи. Компанія береться за ремонт:

  • великої побутової техніки — духових шаф, бойлерів, посудомийних і пральних машин, електроплит, витяжок, холодильників;
  • дрібної побутової техніки — кавоварок, мікрохвильових печей, пилососів, пароварок, парогенераторів, електром'ясорубок, фенів і т. д .;
  • гаджетів — телефонів і смартфонів, ПК, планшетів, ноутбуків, електронних книг, плеєрів, навушників, джерел безперебійного живлення,
  • електроінструментів — шуруповертів, шліфмашин, дрилів, перфораторів, електропил, болгарок, лобзиків;
  • ігрових приставок;
  • моніторів, ТВ, проекторів;
  • акустичних систем;
  • пристроїв Apple.

Велика і вбудована техніка ремонтується у господарів, в інших випадках про обладнання подбають в сервісному центрі. Повернений прилад ще довго буде радувати власника, а ремонт обійдеться набагато дешевше за нове обладнання. «Сервіс Ремонт» — кращий лікар для будь-якої техніки!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-