Випуск 2017: нагородження фахівців цивільного захисту

Випуск 2017: нагородження фахівців цивільного захисту

Укрінформ
Інститут громадянського управління, знаючи про важливість нагородження випускників, проведе з цією метою урочисту церемонію в перших числах червня. Виходячи з кількості нагород, захід обіцяє бути грандіозним.

У Києві в Подільському районі за адресою: вулиця Вишгородська, 21, пройде чергове нагородження випускників Інституту державного управління у сфері цивільного захисту. Всі випускники пройшли спеціальні курси з підвищення кваліфікації та перепідготовки за обраним напрямом, збагатили і закріпили свої знання не лише в процесі відвідування лекцій, а й при виконанні практичних завдань.

Для завершення повноцінного процесу здобуття вищої фахової освіти керівники навчального закладу, підтримуючи традицію нагородження, звернулися до компанії «Гарант і Партнери» — виробнику нагородної та сувенірної продукції — для виготовлення нагрудних знаків та студентських ромбів із символікою та абревіатурою навчально-наукового підрозділу.

У договорі, підписаному з Інститутом державного управління у сфері цивільного захисту, зазначене замовлення на виготовлення 200 нагрудних знаків, 44 ромбів «ІДУЦЗ» і 50 футлярів.

Зразки, виконані по затвердженому макету, запущені у виробництво. Їх випускають, використовуючи технологію хімічного травлення і штампування. Виготовляються нагороди з латуні, з подальшим покриттям емаллю і позолотою. Високотехнологічне обладнання дозволяє за короткий проміжок часу виготовити виріб будь-якої складності.

Зацікавленість у нагородній атрибутиці в освітній сфері проявляють керівники і студенти різних типів навчальних закладів, щоб підтримати традицію і залишити пам'ять про кращі моменти студентського життя, наповнені енергією молодості та насичені цікавими подіями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-