Українські розробники презентували нове рішення для call-центрів

Українські розробники презентували нове рішення для call-центрів

Укрінформ
Компанія iTell презентувала комплексне рішення для автоматизації call-центру, яке об'єднує переваги хмарної телефонії і телефонії з коробки.

ITell Cloud — SaaS-продукт, який, тим не менш, має необмежені можливості по налаштуванню і доопрацюванню функціональності. В системі передбачено все, що необхідно сучасному контакт-центру:

  • предіктивний/прогресивний набори;
  • автоматизовані дзвінки роботом;
  • динамічні скрипти розмов;
  • багаторівневі IVR під різні номери;
  • безлімітна кількість сценаріїв під кожен проект;
  • повний контроль над кожною операцією і співробітником;
  • зручна система статистики та звітності для керівника.

Розробник приділив особливу увагу відмовостійкості системи. У разі перебоїв з інтернетом під час розмови iTell Cloud автоматично перенабирає співрозмовника з мобільного телефону. При цьому час очікування клієнта скорочено до мінімуму.

При виникненні технічних проблем в неробочий час iTell cloud автоматично здійснює дзвінок адміністраторам, щоб переконатися, що завдання прийняте в роботу. А також паралельно розсилає push-повідомлення відповідальним особам.

Вартість ліцензії залежить від кількості користувачів. Наприклад, для компанії штатом 10 осіб вартість користування системою в місяць складатиме від 1295 грн за версією Standart.

Довідка:

Компанія iTell входить в групу IT-компаній, яка успішно працює на ринку з 2004 року і спеціалізується на вирішенні комплексних завдань в області бізнес-аналітики, впровадження CRM-систем, створення ефективних рішень для офісної телефонії та call-центрів, розробки та адаптації прикладного програмного забезпечення. У портфелі групи компаній — понад 200 реалізованих проектів на території України, Росії, країн СНД, Європи та Китаю в самих різних сферах: інформаційні технології та телекомунікації, консалтинг, оптова торгівля, дистрибуція, транспорт і логістика, фармацевтика, туризм, нерухомість, промислове виробництво. Серед клієнтів можна відзначити такі компанії, як Simple, Global Container Logistics, Шимкентпіво, ВКС-International House, Interlink Global Services.

Прес-центр компанії:

+38 (044) 338-40-83

info@itell.com.ua

http://itell.com.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-