Як вибрати надійне і безпечне таксі

Як вибрати надійне і безпечне таксі

Укрінформ
Чи замислювалися ви коли-небудь над питанням, як багато ми знаємо про таксі? Для багатьох це просто автомобіль з водієм, який довезе до пункту призначення. Безпека — найголовніше в поїздці. Але часто нею нехтують заради заниженого тарифу і швидкості пересування. 

Давайте розглянемо, яким критеріям має відповідати безпечне таксі Одеси, Києва, Львова та інших міст.

Гарний технічний стан автомобіля

Стан автомобіля пов’язаний з безпекою поїздки. І про це перевізник повинен думати в першу чергу. Не варто довіряти компаніям, які утримують застарілий автопарк.

Довіряти варто перевіреним компаніям, які не перший день на ринку і надають про свою роботу максимум інформації. А деякі служби таксі Київ, як, наприклад, «Економ-авто», мають власне СТО і не тільки стежать за справністю своїх авто, але й надають допомогу іншим водіям.

Порада. Завжди пристібатися в таксі, навіть якщо перебуваєте на задньому сидінні автомобіля. Якщо в машині немає ременів безпеки, більше не користуйтеся послугами цієї компанії.

Уважний підбір персоналу

Робота з людьми — це завжди стрес, і при працевлаштуванні складно вгадати стресостійкість людини. Охайний зовнішній вигляд водія, уважний сервіс, чистий салон — такі базові критерії таксі.

Порада. Не варто брати таксі біля виходів з метро, торгових центрів і вокзалів, особливо в нічний час. Мало того, що вартість проїзду буде завищеною в 1,5-2 рази, ще й безпеку ніхто не гарантує.

Фінансова захищеність в таксі

Переконавшись у фізичній безпеці, потрібно перевірити, наскільки ви захищені фінансово під час поїздки. При виборі надійного перевізника, варто поцікавитися, чи є страховка для пасажирів, чи оснащене чи таксі лічильниками для розрахунку проїзду і чи є можливість виписати чек.

Уникнути конфліктів допоможе диспетчер. Також можна самостійно прорахувати вартість поїздки та оформити замовлення на сайті компанії. Якісні служби таксі Львів, Одеси, Дніпра, Запоріжжя мають зручні програми для смартфонів.

Якщо вам потрібно зробити кілька поїздок в один час, практичніше буде замовити таксі погодинно і не переплачувати за простої, пробки, і не думати про підсумкову суму.

Служба таксі «Економ-авто» відповідає всім перерахованим вище вимогам і піклується про комфорт і безпеку клієнтів щодня. Компанія працює в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі та надає великий спектр послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-