Прощаємося з непотрібним волоссям раз і назавжди: кращі технології

Прощаємося з непотрібним волоссям раз і назавжди: кращі технології

Укрінформ
Всі дівчата хочуть бути бездоганними о будь-якій порі року.

Не секрет, що прекрасна половина людства давно оголосила війну небажаному волоссю. Які тільки способи зараз для цього не використовуються: воски, епілятори, бритви, цукрові пасти, нитки, креми та багато іншого. Але що ми маємо за підсумком? Роздратування, врослі волоски, дискомфорт і вже через пару днів — волосся, що знову відросло. Але вихід є! І вихід цей пропонує нам апаратна косметологія. Епіляція — процедура, навколо якої зібрано безліч міфів і до цих пір не вщухають суперечки. Розглянемо популярні технології для видалення волосся назавжди і постараємося з'ясувати, який спосіб підійде саме вам.

1. ELOS-епіляція — прекрасна технологія для тих, хто має тонке світле волосся або смагляву шкіру. Елос впливає на цибулини волосся імпульсним світлом, яке ефективно й швидко руйнує його раз і назавжди. При цьому дана методика дуже комфортна, практично не викликає неприємних відчуттів, а також подальших подразнень або почервоніння (що добре для чутливої шкіри). Так само, як і з лазером, для повного позбавлення волосся вам потрібно буде пройти від 4 до 7-8 процедур, кількість яких залежить від особливостей вашого організму. Варто зазначити, що елос епіляція ціни в Києві має дуже привабливі, на неї часто пропонуються знижки.

2. SHR-епіляція — на даний момент максимально вдосконалена технологія видалення волосся. Вона сподобається тим, хто боїться отримати ускладнення, боїться болю і не хоче терпіти його протягом тривалого часу. SHR використовує низькоенергетичні спалахи лазера з високою частотою повторення. Це дає можливість обробляти шкіру максимально швидко, проходити ділянки рівномірно і не пропустити нічого, а також абсолютно виключити ризик опіків навіть найніжнішої шкіри. Ще одна перевага процедури полягає в тому, що вона підійде дівчатам із будь-яким типом волосся і з будь-яким фототипом шкіри. А повне видалення волосся досягається за 3-5 процедур.

Незалежно від того, що ви виберете, лазерну чи фотоепіляцію в салоні краси Києва, ви можете не переживати за ускладнення і досягнення бажаного ефекту. Вибирайте хорошого фахівця, цікавтеся терміном експлуатації апарату і дотримуйтесь рекомендацій лікаря. Сучасні технології допоможуть вам отримати ідеально гладку шкіру назавжди.

За матеріалами салону краси в Києві cosmetolog.net.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-