«Моршинська» отримала Європейську сертифікацію

«Моршинська» отримала Європейську сертифікацію

Укрінформ
02 березня 2017 року Моршинський завод мінеральних вод «Оскар» отримав сертифікат відповідності на процес виробництва та продукцію від авторитетного центру сертифікації «BALTSERT» (Даугавпілс, Латвія). 

Таким чином,Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», який входить до складу групи компаній IDS Borjomi Ukraine, що об’єднує провідних виробників природних мінеральних вод, став одним з небагатьох українських виробників, продукція яких відповідає високим європейським стандартам якості та може постачатися в будь-яку з країн Європейського Союзу.

«Отримання сертифікату відповідності від «BALTSERT»— надзвичайно складна процедура, пов’язана з дотриманням високих європейських стандартів якості продукції та її виробництва. Крім того, вітчизняна система оцінки параметрів води, що має належати до категорії Natural Mineral Waters (NMW), дещо відрізняється від європейської та світової, — говорить менеджер з якості IDS Borjomi Ukraine Оксана Бамбура. — Однак «Моршинська» з успіхом пройшла європейську процедуру визнання в категорії природних мінеральних вод, і тепер її досконалий смак зможуть оцінити споживачі країн Західної Європи».

Слід зазначити, що вже не вперше продукція Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар» завойовує довіру та визнання серед авторитетних європейських інституцій. Так, в 2016 році «Моршинська» отримала престижну нагороду від Міжнародного інституту смаку та якості (The International Taste & Quality Institute, іTQі) в категорії «За найкращий смак».

Тепер «Моршинська», улюблена вода мільйонів українців, посяде гідне місце серед світових брендів, які є лідерами європейського ринку природної мінеральної води та знайде своїх шанувальників поза межами нашої країни.

Довідка

IDS Borjomi Ukraine — група компаній, що об’єднує провідних національних виробників, визнаний експерт із питань якості природних мінеральних та питних вод завдяки продукції, яка видобувається в чистих і курортних регіонах України та є еталоном якості за найвищими міжнародними стандартами. Компанія входить до складу міжнародної компанії IDS Borjomi International. IDS Borjomi Ukraine пропонує споживачу збалансований портфель популярних мінеральних та питних вод («Миргородська», «Моршинська», «Трускавецька», «Аляска» та ін.), а також є ексклюзивним імпортером легендарної грузинської мінеральної води «Боржомі» в Україні.

«Моршинська» — природна мінеральна вода, яка походить з Прикарпаття. Співвідношення елементів «Моршинської» є оптимальними для столової мінеральної води на кожний день (рівень її мінералізації — 0,1–0,4 г/л). Завдяки високотехнологічному виробництву «Моршинська» не проходить додаткової обробки й потрапляє до споживачів у своєму первозданному вигляді, без жодних змін мінерального складу та фізичної структури води.

Центр сертифікації «BALTSERT» входить до Латвійської системи сертифікації та інспекції, яка визнана Європейською кооперацією акредитації (ЄА). Сертифікати, видані центром сертифікації «BALTSERT», визнаються на міжнародному рівні. Центр сертифікації є нотифікованою інституцією Європейської Комісії (номер нотифікації - 1529).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-