СК «AXA Страхування Життя»: прибуток за 2016 рік суттєво зріс

СК «AXA Страхування Життя»: прибуток за 2016 рік суттєво зріс

Укрінформ
У страховій компанії «AXA Страхування Життя» поділилися результатами 2016 року. Фахівці підприємства розповіли про те, що збільшилися зростання премій та прибуток.

Відповідно до внутрішнього звіту страховика, за 12 місяців «АХА Страхування Життя» продемонструвала істотне зростання, зібравши понад 39,8 млн грн страхових премій, що на 29 млн грн перевищує результат минулого року за аналогічний період.

Значну частку в портфелі компанії займає ритейл — 38,6 млн грн. Незважаючи на те, що компанія зі страхування життя почала свою діяльність на українському ринку не так давно (у 2013 році), бізнес активно розвивається, компанія виконує в повному обсязі свої зобов'язання перед клієнтами і акціонерами.

«АХА Страхування Життя» завершила рік з прибутком в розмірі 3 млн грн за МСФЗ.

«Розвиток страхування життя в довгостроковій перспективі — важливий елемент нашої стратегії, — коментує Андрій Перетяжко, генеральний директор СК «АХА Страхування Життя». — Група АХА — світовий лідер в цьому напрямку, і з часом в Україні ми зможемо запропонувати широкий спектр кращих продуктів і рішень, які існують в Групі. У 2016 році був закладений хороший фундамент для майбутнього розвитку. Ми відкрили новий напрямок — вийшли на ринок корпоративного страхування життя. Ми продовжуємо співпрацювати з банками і розширюємо мережу наших партнерів. Але головне для нас і наших акціонерів — ми вже другий рік поспіль прибуткові, що дозволяє нам реінвестувати в розвиток нових проектів».

Довідка про компанію:

АХА Group (Франція) — світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Восьмий рік поспіль АХА є страховим брендом №1 в світі. У 2016 році визнана страховою компанією №1 в світі за розмірами небанківських активів. Більш 161000 співробітників щодня обслуговують 103 мільйони клієнтів в 64 країнах світу. У 2015 році дохід Групи АХА склав 99 млрд євро.

Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн євро активів. АХА Group також має високі фінансові рейтинги (2016): Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable), Standard & Poor's (А +, Positive, 2015).

СК «АХА Страхування» належить АХА Group, представлена на українському страховому ринку з 2007 року. У компанії працює більше 800 співробітників і 2800 агентів по всій країні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

Серед досягнень компанії:

  • У 2016 році СК «АХА Страхування» стала лідером національної премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
  • «Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2015 року (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
  • 1 місце в номінації «автостраховиків року» (за підсумками «Фінансового Оскара-2015» газети «Бізнес»).
  • «Особистість страхового ринку»: перше місце було присвоєно першому віце-президенту СК «АХА Страхування» Андрію Перетяжко (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
  • 1 місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • у 2015 році СК «АХА Страхування» стала лідером національної премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «АХА Страхування» входить до топ-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
  • За результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1 місце в Україні за чистими преміями, виплатами, зборами страхових премій по КАСКО, перше місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP).
  • Станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів становить 938,5 млн грн.
  • Даний прес-реліз доступний на офіційному сайті «АХА Страхування» https://axa-ukraine.com/.

Контакти:

Марія Озадовська

mariya.ozadovskaya@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-