Stylus.ua презентував ряд передсвяткових акцій

Stylus.ua презентував ряд передсвяткових акцій

Укрінформ
Напередодні Дня всіх закоханих онлайн-магазин Stylus.ua запустив акцію «Приходь одружитися!» та знизив ціни на 60 популярних товарів до 50%.

День всіх закоханих — мабуть, одне з небагатьох свят, яке викликає дійсно щирі емоції. У цей день закохані дарують один одному валентинки, показуючи, наскільки ніжно ставляться один до одного. І завдання для люблячої людини — обрати такий подарунок на День Валентина, який не просто порадує другу половинку, але і зробить цей день незабутнім.

14 лютого вже близько, а у багатьох немає ніяких ідей з приводу того, що подарувати. Якраз напередодні свята є відмінна можливість вибрати корисний, а головне, недорогий подарунок.

В інтернет-магазині Stylus.ua проходить акція до Дня всіх закоханих — знижки до 50%. У розпродажу беруть участь товари різних категорій: смартфони, гаджети, акустика, радіокеровані моделі, дрібна побутова техніка, аксесуари до мобільних пристроїв та портативної електроніки.

Скільки дівчат мріє про новий iPhone? Тільки зараз є унікальна можливість придбати найновішу модель зі знижкою 10%. Може, ваш хлопець захоплюється квадрокоптерами? За вигідною ціною можна замовити DJI Phantom 4 PRO — найкращий дрон від провідного виробника.

Серед інших подарунків всіх бажаючих чекають «розумний» годинник Apple Watch Series 2, бездротові навушники Apple AirPods, фітнес-браслет Fitbit Charge HR, зовнішній акумулятор Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh, дитячий смарт-годинник Owly Smart Baby Watch, акустична колонка Marshall Loudspeaker Stanmore, а також соковижималка, кавоварка, електробритва, зарядні пристрої для різних смартфонів та планшетів.

Скоро день всіх закоханих, романтика просто витає в повітрі. Ви навіть не уявляєте, що інтернет-магазин Stylus.ua підготував для вас!

Давно хотіли одружитись, але не наважувалися по-справжньому? Приходьте до нас і станьте щасливими! У магазині Stylus.ua в Києві за адресою: вул. Січових Стрільців, 79, Святий Валик проводить церемонії одруження для усіх бажаючих. До речі, поєднуємо ми все, що лише забажаєте. Ми одружимо вас з вашими закоханими, дітьми, друзями, домашніми вихованцями і улюбленими гаджетами.

Більш детально — тут: http://stylus.ua/promo/event/814.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-