Tuko: провідний інформаційний портал Кенії

Tuko: провідний інформаційний портал Кенії

Укрінформ
За останні півроку роботи на ринку онлайн-новин Кенії портал Tuko.co.ke збільшив аудиторію місцевих користувачів до 85%.

Ця цифра становить приблизно 425000 читачів щодня.

З моменту свого відкриття в 2015 році портал www.Tuko.co.ke демонструє стійку тенденцію до розвитку. Завдяки розширенню тематики контенту сайт щодня залучає все більше нових користувачів як з Кенії, так і з інших країн континенту.

Зараз Кенія знаходиться на третьому місці в Африці за кількістю інтернет-користувачів — більше 33-х мільйонів чоловік. Ця цифра постійно зростає. За статистикою порталу Tuko, вік практично половини його аудиторії — від 25 до 34 років. Це активні молоді жінки (53% користувачів) і чоловіки (47%), які роблять кар'єру і жваво стежать за розвитком подій як у своїй країні, так і в світі в цілому. Саме тому новини в Кенії з кожним днем привертають все більшу кількість читачів.

Читачі вимагають максимального покриття подій в країні і світі. Більш того, вони хочуть отримувати всю потрібну інформацію з одного ресурсу, якому звикли довіряти. Для сотень тисяч користувачів Кенії таким ресурсом вже став портал Tuko.co.ke. Завдяки злагодженій роботі професійної команди журналістів та редакторів за останні півроку сайт Tuko збільшив щоденну кількість новин, аналітичних матеріалів, статей і оглядів з 60 до 80 в день. Зростання обсягу контенту відразу ж позначилося на збільшенні часу, яке користувач Туко в середньому проводить на сайті.

Користувачі соціальних мереж також активно сприяють розвитку Туко. Фейсбук підтвердив офіційну сторінку Tuko.co.ke, фоловерами якої є більш 1,67 мільйонів користувачів.

За рік роботи портал Туко продемонстрував гідні результати на ринку онлайн-медіа Кенії і своє вміння працювати не тільки з новинами, але і з аудиторією. Якщо подібні темпи роботи продовжаться, то ресурс чекає велике майбутнє.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-